Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sienna Miller – vedusių vyrų grobikė

Holivudo užkulisiuose Miller vadinama nesutramdoma blondine. Virtuoziškai gundydama daugiavaikius šeimos vyrus, ji sugeba pelnyti populiarumą.
Foto naujienai: Sienna Miller – vedusių vyrų grobikė
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Sienna Miller

Holivudo užkulisiuose Miller vadinama nesutramdoma blondine. Virtuoziškai gundydama daugiavaikius šeimos vyrus, ji sugeba pelnyti populiarumą. „Juodosios technologijos" Siennai sužeria neblogus dividendus, nes pasiūlymai vaidinti jai plūsta lyg iš gausybės rago.


Vardas, pavardė: Sienna Rose Miller.

Gimimo data, vieta: 1981 12 28, Niujorkas, JAV. 27 m.

Šeima, kurioje gimė: mama - aktorė, tėvas - bankininkas; tėvai išsiskyrė, kai Siennai buvo šešeri; motina su dukra persikraustė į Angliją.

Meilės nuotykiai: nuolat įsipainioja į skandalingas meilės istorijas; buvo susižadėjusi su aktoriais Jude'u Law (36) ir Rhysu Ifansu (41); ilgai susitikinėjo su vedusiu keturių vaikų tėvu, naftos imperijos „Getty Oil Company" paveldėtoju Balthazaru Getty (34); prieš kelis mėnesius draugavo su George'u Bakeriu (27); sklando kalbos, kad jiedu išsiskyrė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pasiekimai: aktorė, dizainerė, fotomodelis; garsėja savitu stiliaus pojūčiu, dažnai vadinama stiliaus ikona; „Hugo Boss" kvepalų „Boss Orange" reklamos veidas; vaidino filmuose „Sluoksniuotas pyragas" (2004), „Alfis" (2004), „Kazanova" (2005), „Factory Girl" (2006), „Eilinis Džo. Kobros prisikėlimas" (2009) ir kt.


Sugundė sodininką ir nuviliojo vyrą


Kai mergaitė po tėvų skyrybų su motina iš JAV persikraustė gyventi į Londoną, laiko neturinti mama dukrelę įtaisė į griežtą katalikišką mergaičių pensioną. Religinės tiesos nuo šios mergiūkštės atšokdavo lyg žirniai nuo sienos. Sienna rūkė, keikėsi lyg vežikas ir su narkotikais susipažino kur kas geriau nei su Dievo žodžiu. Šiame pensione Miller pirmąkart išbandė savo moteriškų kerų galią ir, sugundžiusi čia dirbusį sodininką, pirmą sykį paragavo uždrausto meilės vaisiaus skonio.

2003 m. Sienna išgarsėjo nusifilmavusi kino juostoje „Alfis". Dvidešimt minučių trukmės epizodas, kuriame Jude'o Law vaidinamas herojus gundo Siennos kuriamą personažą, šiame filme būtų greitai užmirštas, jei jų meilės romanas nebūtų įsiliepsnojęs realiame gyvenime. Atrodytų normalu, kad gražus vyras įsimylėjo gražią moterį, bet ponas Law buvo vedęs. Jo žmona aktorė Sadie Frost buvo ką tik pagimdžiusi trečią kūdikį, tačiau naujagimis Jude'o nesulaikė. Žmoną jis paliko ir 2004-aisiais susižadėjo su Sienna.

Netrukus Miller atsirūgo Sadie ašaros. Praėjus septyniems mėnesiams po sužadėtuvių, Jude'as viešai prisipažino, kad ne kartą buvo neištikimas sužadėtinei su savo vaikų aukle. Įsiutusi Miller nutraukė sužadėtuves ir, norėdama atkeršyti Jude'ui, pasimylėjo su jo geriausiu draugu - gerai žinomu aktoriumi Danieliu Craigu (41).


Tobulai netobula


Reikia pripažinti - aktorė nestokoja savikritikos. Sienna nieko neslepia: „Taip, aš valgau daug makaronų, geriu vyną ir esu pernelyg didelė tinginė, kad sportuočiau, todėl mano kūną „puošia" celiulito sluoksnis! Vizažistai tepa specialias maskuojamąsias priemones ant mano kūno ir veido, tad nuotraukose mano užpakaliukas atrodo idealiai ir nematyti nė vienos strijos. Ant mano subinės purškiamas specialus purškalas, ir oda atrodo idealiai lygi!" Vienintelis dalykas, kurio bijo aktorė, kad netinkamas gyvenimo būdas ir blogi įpročiai kada nors jai iškrės piktą pokštą: „Kada nors aš nubusiu ryte ir savo užpakalį rasiu iškritusį iš lovos."

Gražuolė Miller mėgsta šokiruoti visuomenę poelgiais ir pasisakymais. Kartą Sienna pamatė garsų Holivudo aktorių Keviną Spacey (50). „O! Kevinai Baconai (51), aš didelė jūsų gerbėja! Jūs puikiai vaidinote filme „Paprasti įtariamieji" (1995)", - su žinomu aktoriumi bandė susipažinti Miller. „Nenoriu Jūsų nuvilti, tačiau aš - Kevinas Spacey", - atsakė aktorius. „Koks skirtumas?!" - nepasimetė blondinė.

Kartą Sienna į namus pasikvietė kirpėją. Namuose mergina jį pasitiko nuogut nuogutėlė. „Aš maniau, kad visi kirpėjai - gėjai", - taip savo poelgį vėliau paaiškino aktorė. Kodėl gražuolė taip provokuojamai elgiasi? Miller teigia, kad dar mokykloje svajojo tapti garsia aktore, o tikros žvaigždės, jos manymu, būtent taip ir daro.

Sienna - dažna vakarėlių lankytoja. Ji nevengia svaigalų ir nesidrovėdama viešai demonstruoja nuogo kūno privalumus. Neseniai šviesiaplaukė pareiškė: „Manyje tiek daug meilės, kurios neturiu kam duoti. Jei turėsiu kūdikį, visą švelnumą skirsiu jam."


Nuo vėrinio iki šluotos


Filmo „Noting Hilas" (1999) aktoriui Rhysui Ifansui (41) daug nervų kainavo romanas su Sienna. Ne pirmos jaunystės mergišius norėjo ramaus, šeimyninio gyvenimo ir apie tai išrinktajai užsiminė mažiausiai penkis kartus. Norėdamas patvirtinti savo rimtus ketinimus, aistringas gerbėjas širdies damai sudainavo serenadą „Aš plūstu krauju dėl tavęs" ir mylimajai padovanojo antikvarinį vėrinį su geltonais deimantais už 35 000 JAV dolerių. Brangakmeniai pavergė merginos širdį, tačiau tiesti rankos, ant kurios turėtų būti užmautas sužadėtuvių žiedelis, ji neskubėjo. Už tai Rhysas Miller įteikė kitą dovaną - šluotą. Ifansas buvo įsitikinęs, kad jį užkerėjusi mergina yra ragana. Tačiau nenuspėjamoji Sienna iš susižavėjimo net sušuko: „Ji tokia graži! Man ji labai patinka!"

Ilgą laiką gražuolė blondinė susitikinėjo su naftos imperijos „Getty Oil Company" paveldėtoju Balhazaru Getty. Šis romanas ne vienerius metus piktino visuomenę, nes Balthazaras turėjo žmoną ir keturis vaikus. Tiesa, vėliau vyrukas vis dėlto grįžo į šeimą, bet Sienna buvo įsitikinusi, kad neilgam... Ir ji buvo teisi! Šią vasarą Getty nusprendė skirtis ir Italijos pietuose jis atostogavo su savo motina ir Sienna.

Aktorei reikalai su meilužiais ne visada eina lyg sviestu patepta, antraip vargu ar Siennos gyvenime šios vasaros pabaigoje būtų atsiradęs George'as Bakeris (27) - paprastas vaikinas, kuris, nesureikšminęs populiarumo, stengėsi kuo mažiau su mylimąja rodytis viešumoje. Tačiau jau daugiau nei mėnuo sklando kalbos, kad jausmai tarp George'o ir Siennos atšalo.

Neseniai žiniasklaidoje pasirodė nuotraukų, kuriose Miller bando užkariauti aktoriaus Jonny Lee Millerio širdį. Žinant tai, kad Jonny - pavyzdingas šeimos vyras, dievinantis žmoną, ir puikus mažylio tėvas, norisi tikėti, jog jis nepasiduos Siennos kerams ir nesuteiks dar vieno malonumo patyrusiai vedusių vyrų medžiotojai.

Kalbama, kad Sienna priklauso tokioms moterims, kurios nė minutės negali būti be jausmo ar intrigų. Meilės romanai joms reikalingi lyg oras. Ir kuo daugiau kliūčių, tuo geriau! Vedęs vyras - puikus pasirinkimas moteriai, asmeniniame gyvenime dievinančiai iššūkius.


„Kada nors aš nubusiu ryte ir savo užpakalį rasiu iškritusį iš lovos."


Įdomūs faktai:


  • Kino juostos „Eilinis Džo. Kobros prisikėlimas" filmavimo aikštelėje aktorė nudegė krūtinę. „Laimei, nukentėjo ne krūtys, o tarpas tarp jų. Ši vieta apdegė, kai atsidūriau per arti sprogimo vietos", - apie incidentą pasakoja Miller.
  • Sienna nekenčia, kai filmuojantis jai reikia apsinuoginti. Aktorė net negali pagalvoti, kad ekrane tėvas ją pamatys nuogą. Beje, gyvenime gražuolė visiškai nesidrovi savo nuogo kūno.
  • Sienna didžiuojasi tuo, kad sugebėjo išsaugoti šiltus santykius ne tik su abiem tėvais, bet ir su naujomis jų antrosiomis pusėmis bei vaikais. Ji neslepia, jog geriausiai iš šio artimųjų pulko sutaria su viena iš buvusių keturių tėvo žmonų - interjero dizainere Kelly Hoppen.
  • Aktorė tvirtina nesanti vakarėlių mėgėja. Miller teigimu, geriausiai ji pailsi namuose vilkėdama pižamą.
  • Manekenė Kate Moss ne kartą kaltino Sienną vagiant jos aprangos idėjas ir draugus. Kalbėdama apie bičiulius, Kate turėjo galvoje buvusį artimą draugą aktorių Rhysą Ifansą.
  • Sienna dievina ikrus. Aktorė gamina ir juos valgo su grietine, svogūnais, kiaušiniais ar kt.
  • Juostoje „Factory Girl" vaidindama Andy Warholo mūzą Ady Sedwick, Sienna meno kūrinius tapė krūtine, negailestingai ją mirkydama į įvairiausių spalvų dažus.
  • Per filmo „Meilės riba" (2008) premjerą Miller „netyčia" prisiminė dar vieną pensiono laikų nuodėmę: „Aš bučiuodavausi su mergaitėmis. Tai būdavo aistringi, lesbietiški bučiniai. Gal ir ne kiekvieną dieną, bet..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius