Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Skaistė Steikūnaitė iš Ukrainos grįžo tituluota

Merginų trijulės „Olialia pupytės" narė Skaistė Steikūnaitė (25) buvo pakviesta dalyvauti „Pani Ukraina 2008" („Misis Ukraina") grožio konkurse.
Foto naujienai: Skaistė Steikūnaitė iš Ukrainos grįžo tituluota
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt

Merginų trijulės „Olialia pupytės" narė Skaistė Steikūnaitė (25) buvo pakviesta dalyvauti „Pani Ukraina 2008" („Misis Ukraina") grožio konkurse. Po viešnagės Ukrainoje, lietuvaitė grįžo su iškovotu titulu - šviesiaplaukė paskelbta trečiąja vicemis bei pelnė „Misis Švelnumas" apdovanojimą.

Kasmet į „Misis Ukraina" konkursą kviečiamos ir kelios atstovės iš kaimyninių šalių. Šį kartą progą jame sudalyvauti gavo lietuvaitė ir rusaitė. „Visi mus vadino užsienietėmis ir galvojo, kad esame sesutės. Labai susibičiuliavome, kartu gyvenome", - sako Skaistė.

Tarptautiniame grožio konkurse, kurį vedė vienas garsiausių Rusijos dizainerių Sergėjus Zaicevas, dalyvavo 17 moterų nuo 23 iki 40 metų amžiaus. Skaistė publiką tiesiog pakerėjo atlikusi Lizos Minelli kūrinį „Cabaret".

„Iš konkurso į Lietuvą parsivežiau brangių papuošalų: perlų vėrinį, žiedą ir koljė su briliantais. Moteriai papuošalų tikrai niekada nebus per daug", - šypsosi tituluota gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius