Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skaiva ir Milanno: į koncertą su naujomis meilėmis?

Skaiva (27) grupės „Skylė" ir Aistės Smilgevičiūtės koncerte pasirodė su žaviu tamsiaplaukiu. Iš pradžių ji mėgino slėpti savo palydovą , tačiau vėliau atsipalaidavo ir į fotoaparatų blykstes nebekreipė dėmesio.
Foto naujienai: Skaiva ir Milanno: į koncertą su naujomis meilėmis?
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
Skaiva (27) grupės „Skylė" ir Aistės Smilgevičiūtės koncerte pasirodė su žaviu tamsiaplaukiu. Iš pradžių ji mėgino slėpti savo palydovą, tačiau vėliau atsipalaidavo ir į fotoaparatų blykstes nebekreipė dėmesio. „Su kuo atėjau? Ačiū Dievui, kad bent paklausėte. Atėjau su bičiuliu Broniumi Švarliu. Jis nei mano vaikinas, nei mano meilužis. Bronius dirba viename iš sostinės viešbučių, ir mes su juo bičiuliaujamės jau metus", - sulaukusi „Privatu!" klausimo apie žavųjį palydovą suskubo teisintis Skaiva Jasevičiūtė. Beje, su šiuo vaikinu Skaiva pasirodo jau ne pirmą kartą.

Buvęs Skaivos vaikinas dainininkas Milanno (27) koncerto klausėsi su savo drauge dizainere Deimante Litvinaite, su kuria draugauja jau pusantrų metų. Beje, atlikėjas labai supyko, pamatęs į jį su Deimante nusitaikiusius fotografus. Matyt, tikisi, kad gerbėjos nieko nežino apie jo širdyje įsiplieskusius jausmus. Argi ne naivuolis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius