Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Valinskas su R. Grinevičiūte ves naujametį LNK koncertą

Naujametę naktį Vilniaus oro uoste įstrigus keleiviams, LNK imasi iniciatyvos transliuoti palaikymo koncertą be šviesos likusiems žmonėms.
Foto naujienai: Valinskas su R. Grinevičiūte ves naujametį LNK koncertą
LNK nuotr. / zmones24.lt

Naujametę naktį Vilniaus oro uoste įstrigus keleiviams, LNK imasi iniciatyvos transliuoti palaikymo koncertą be šviesos likusiems žmonėms.


„Įstrigę oro uoste. Žydrajame žiburėlyje 2009“ žiūrovai naujametę naktį pamatys ne tik Piloto (R. Vilkončius), Gražuolės iš Kaukazo (Šorena) meilės istoriją, Neurotikų (A. Kudabienė ir G. Leškevičius), Kunigo (E. Knispelis), Daktarės (R. Mikelkevičiūtė) ir kitų herojų nuotykius, bet ir šventinį koncertą.


Koncerto vedėjai - Rūta Grinevičiūtė ir Valinskas.


„Sveiki, mieli LNK televizijos žiūrovai. Su jumis - Arūnas Va... Oi, aš vis pamirštu, kad esu nebe Arūnas Valinskas, o vienas iš trijų valstybės pareigūnų, tą reiktų man turėt omeny“, - koncertą pradeda Valinską vaidinantis aktorius R. Šimukauskas.


Vėliau Valinskas susierzina šalia savęs pamatęs partnerę - žurnalistę Rūtą Grinevičiūtę ir atsisako vesti koncertą, nes nenori Grinevičiūtei kelti reitingų.


Tačiau Grinevičiūtė priremia jį prie sienos klausimais apie pajamų deklaraciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius