Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vidas Blekaitis: kilogramai nebekrinta

Galiūnas Vidas Blekaitis (37) ir toliau lieja prakaitą rengdamas pasirodymus televizijos projektui „Šok su manimi", o žiūrovai jo pastangas įvertina aktyviai balsuodami.
Foto naujienai: Vidas Blekaitis: kilogramai nebekrinta
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Galiūnas Vidas Blekaitis (37) ir toliau lieja prakaitą rengdamas pasirodymus televizijos projektui „Šok su manimi", o žiūrovai jo pastangas įvertina aktyviai balsuodami. Nors repetuoja dar dažniau - po kelias valandas kasdien, išskyrus savaitgalį, bet nebeblogsta. „Gal pradėjau geriau valgyti", - juokiasi per šokius dešimt kilogramų numetęs sportininkas. Beje, galiūnų sportas Vidui dabar - skaudi tema: jau mėnesį jis nesitreniravo, todėl bijo, kad nespės pasirengti lapkričio viduryje Kaune vyksiančiam Europos rąsto kėlimo čempionatui. „Tai - stambi auka... Ir negali vienareikšmiškai vertinti, ar ji verta šokių, - Vidas televizijos projekte įžvelgia ir teigiamų dalykų. - Tačiau iš galiūnų sporto nesitraukiu. Tai - tik trumpas sustojimas, ir malonesnis nei, tarkim, dėl traumos."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius