-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Tarasovienė: „Esu laiminga, todėl apie tai ir dainuoju“

Prekyboje jau pasirodė naujausias dainininkės Violetos Tarasovienės albumas „Aš būsiu šalia“. „Jei kas nors parašytų dainą, kurį atspindėtų kitokį gyvenimo etapą ir kuri būtų aktuali, dainuočiau ne tik apie meilę.
Foto naujienai: Violeta Tarasovienė: „Esu laiminga, todėl apie tai ir dainuoju“
„Monako“ nuotr. / zmones24.lt
Prekyboje jau pasirodė naujausias dainininkės Violetos Tarasovienės albumas „Aš būsiu šalia“. „Jei kas nors parašytų dainą, kurį atspindėtų kitokį gyvenimo etapą ir kuri būtų aktuali, dainuočiau ne tik apie meilę. Bet dabar... Meilė verčia pasaulį suktis. Esu laiminga, todėl ir dainuoju apie tai“, – trumpai albumo tematiką apibūdina atlikėja.

Albume – trylika naujų originalių dainų. Daugelį jų sukūrė jau kurį laiką su Violeta bei jos vyru Viliumi Tarasovu koncertuojantis jaunas dainų kūrėjas bei prodiuseris Mindaugas Lapinskis. Naujajame Violetos darbe taip pat skamba ir dvi žinomo prodiuserio Žeraldo Povilaičio, su kuriuo Violeta dirbo ne vienerius metus, dainos. „Jis yra sukūręs ne vieną puikią dainą“, – neabejoja atlikėja. Tad kodėl trečiąjį albumą nusprendė įrašyti su kitu prodiuseriu? Pasak dainininkės, jokios paslapties ar didelės intrigos šioje istorijoje nėra. „Man labai patiko bendras Mindaugo ir Viliaus darbas, todėl jį tiesiog „pavogiau“ iš vyro. Norėjau, kad albume būtų ir kokios keturios Žeraldo dainos, bet dėl laiko stokos mums pavyko įrašyti tik dvi. Su Mindaugu ilgą laiką kartu grojame, pažįstame vienas kitą, tad pamaniau, kad Mindaugas puikiai žinos, ko man reikia. Ačiū jam už dainas, kurios, sakau nuoširdžiai, mane sužavėjo“, – gerų žodžių jaunam prodiuseriui neslepia atlikėja.

Violeta prisipažįsta, jog kone sunkiausia kuriant albumą buvo sugalvoti jam pavadinimą. „Pirmasis mano darbas vadinosi „Su meile“, dabar visi kūriniai – vėl apie meilę. „Vardan meilės“, „Meilės vardu“? Kad labai banalu...“, – nusijuokia didžiausią galvos skausmą prisiminusi dainininkė. Galiausiai pasitarusi su vyru ir leidėjais, Violeta albumą pavadino „Aš būsiu šalia“ – taip, kaip vadinasi vienas albumo kūrinių. „Labai graži daina, išsiskiria iš kitų, tad puikiai tinka tapti tituline“, – paaiškina dainininkė.

Albumo įrašai prasidėjo, kai Violeta laukėsi dukrelės Gabrielės. Ar nėštumas ir motinystė turėjo tam įtakos? Pasak dainininkės, laukiantis kūdikio jos balse atsirado ramumo, kurį ištikimiausi gerbėjai turbūt tikrai išgirs. „Viliaus brolis yra didelis melomanas ir, pasak jo, dabar dainuoju kitaip – ramiai, subtiliai. Išgirsti iš jo tokius žodžius buvo be galo malonu. O už tai, kokia esu dabar, turiu būti dėkinga Viliui, kuris tiki manimi, vertina mano gebėjimą dainuoti ir labai, labai skatina tobulėti“, – dėkingumo mylimajam negaili atlikėja. Beje, albumo fotosesija vyko tuomet, kai Violeta buvo jau šeštą mėnesį nėščia. „Ar matosi? Jei pažiūrėtumėte į nuotraukas, kuriose stoviu visu ūgiu, tikrai pamatytumėte“, – nusikvatoja dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius