-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Žvagulis nepataisomas

„Talentų medžiotojai“ Alytuje nudžiugino gausiai susirinkusią minią: muzikos prodiuseriai pasirinko du alytiškius, o ne žmones iš kitų miestų, kaip atsitiko Kėdainiuose ir Marijampolėje.
Foto naujienai: Žilvinas Žvagulis nepataisomas
Foto naujienai: Žilvinas Žvagulis nepataisomas / zmones24.lt
„Talentų medžiotojai“ Alytuje nudžiugino gausiai susirinkusią minią: muzikos prodiuseriai pasirinko du alytiškius, o ne žmones iš kitų miestų, kaip atsitiko Kėdainiuose ir Marijampolėje. Ir nors Žilvinas Žvagulis šį kartą taisyklių nepažeidinėjo, akibrokštų buvo.
Į Alytaus miesto Rotušės aikštėje vykusią „Talentų medžioklės“ atranką Žilvinas Žvagulis vos prasibrovė – teko skirti minią, kad jo raudonas kabrioletas su „Patruliais“, „Blogomis mergaitėmis“ ir „Fuego“ galėtų priartėti prie scenos. Bet labiausiai visus pribloškė Egmonto Bžesko atvykimas – jis išsinuomavo bene didžiausią Lietuvoje, kokių 12 metrų ilgio, baltą limuziną. Iš jo išlipo grupių „69 danguje“ ir „Alio“ merginos, „Mexicano“ ir „Tipo grupės“ vyrukai, atlikėjas Milanno bei egzotiškoji stilistė iš Honkongo Sindi. Akivaizdu, kad nuosavo E. Bžesko džipo nebūtų pakakę!
Žilvinas Žvagulis šį kartą paklausė laidos kūrėjų ir laikėsi taisyklių – Alytuje „Zuzi“ kompanija po ilgų tarpusavio ginčų ir svarstymų pasikvietė alytiškę Pauliną Vencevičiūtę. Mergina mokosi šv. Benedikto gimnazijoje, laisvu laiku lanko vokalo studiją jaunimo centre. Tačiau Alytuje Ž. Žvagulis mėgino parduoti „katę maiše“. Tūkstantinės auditorijos akivaizdoje jis primygtinai spyrė projekto prodiuserį Saulių Basijoką garantuoti 6 minutes eterio dainai, kuri neva jau parašyta ir kurią atliks „Zuzi“ atrastas talentas Paulina.
Egmontas Bžeskas pasirinko Alytaus profesinio rengimo centro pramonės ir prekybos skyriaus moksleivį Kęstutį, kuris pats save vadina „Ja Bulle“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius