Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš ligoninės paleistas ir namuose besigydantis Tadas Rimgaila: „Noriu grįžti į „duetus“

LNK projekto „Žvaigždžių duetai. Istorija prasideda iš naujo“ dalyvis šokėjas Tadas Rimgaila praėjusią savaitę dėl atsinaujinusios stuburo traumos buvo skubiai paguldytas į ligoninę, tačiau iki šiol jokių naujienų apie Tado sveikatą nebuvo.
Tadas Rimgaila
Tadas Rimgaila / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Dviejuose laidos filmavimuos nepasirodęs šokėjas ramina, kad viskas jam gerai, tačiau atskleisti, kokios konkrečiai sveikatos problemos jį užgriuvo, Tadas neskubėjo.

„Tiesiog nemėgstu apie problemas kalbėti garsiai. Kai kalbi viešai, daugelis ima gailėtis arba priešingai – sakyti, kad skundžiuosi... Kad to išvengčiau – tyliu“, – Žmonės.lt sakė antradienį iš ligoninės paleistas T.Rimgaila.  

Vyras nusijuokė, kad gydytojai jį išleido tik su sąlyga, kad jis niekur nepabėgs. Tačiau ligoninės duris kurį laiką dar teks pavarstyti. „Tačiau gydymas eina gera linkme“, – nuramino T.Rimgaila.

Paklaustas, ar kitoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje pasirodys pats ar jį pavaduojantis choreografas Donatas Bakėjus, pašnekovas atsakė rimtai: „Jei žiūrovai mūsų šį šeštadienį neišmes.“

Tad visi, kurie nori, kad T.Rimgaila sugrįžtų ant scenos ir užtrauktų dar ne vieną dainą su savo partnere Monika Linkyte, šeštadienį, laidos transliacijos metu, galės balsuoti už šią porą.  O balsai dalyviams yra reikalingi, mat praėjusį šeštadienį Monika ir Donatas atsidūrė ant iškritimo ribos.

DĖMESIO! Žmonės.lt skaitytojai gali išrinkti savo porą, kuriai šį šeštadienį teks vienas papildomas balas (nuo šiol, balą iškovojusi pora nedalyvaus kitos savaitės balsavime, kaip šįkart nutiko Ingai Norkutei ir Karoliui Akulavičiui):

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius