Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Pogrebnojus: „In Culto“ trumpikės – nebent šimtadienio vaidinimui

Žinomas dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, duodamas interviu dienraščio „Lietuvos rytas“ priedui „Gyvenimo būdas“, neslėpė pasibaisėjimo šių metų „Eurovizijos“ atlikėjų stiliumi.
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje
„InCulto“ „Eurovizijos“ pusfinalyje / „Scanpix“ nuotr.

A.Pogrebnojui teko susidurti su „Eurovizija“ iš arti – 2007 metais jis su Vida Simanavičiūte kūrė įvaizdį mūsų šaliai atstovavusiems „4Fun“. Dabar A.Pogrebnojus įsitikinęs, kad puošti „Eurovizijos“ atlikėjus – jokia laimė. „Viskas ten primena cirką. Pasibaigus konkursui reikėjo savaitę tyliai pabūti prie ežero gaudant karosus, kad galva išsivalytų“, – „Lietuvos rytui“ sakė A.Pogrebnojus.

Prastos nuomonės A.Pogrebnojus ir apie šių metų konkursą. Jis teigė, kad buvo „ir juokinga, ir baisu“. „Šis konkursas žaloja muzikinį skonį“, – tiesiais šviesiai sakė A.Pogrebnojus.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

Ne geresnės nuomonės jis buvo ir apie atlikėjų stilių. Pažėrė kritikos jis ir mūsų šaliai atstovavusiems „InCulto.“ „Jei grupei „In Culto“ būtų pasisekę užimti aukštą vietą, viskas būtų buvę puiku. O dabar žmonės tas blizgančias trumpikes muzikantams prikaišios visą gyvenimą – kaip Aivarui Stepukoniui beretę. Nesinori per daug kritikuoti „InCulto“, bet manau, kad juokauti reikia rimtai ir svarbu mokėti tai daryti. „Balaganas“ su blizgančiomis kelnaitėmis tinka ir kelia juoką mokyklos šimtadienio vaidinime, bet ne Europos konkurso scenoje“, – sakė A.Pogrebnojus.

A.Pogrebnojui ne itin patiko ir nugalėtojos Lenos Meyer-Landrut stilius – jam atlikėja priminė merginą iš pionierių stovyklos.

Šmaikščių pastabų A.Pogrebnojus negailėjo ir kitų atlikėjų stiliui: serbą Milaną Stankovičių vadino psichotropiniu ginklu, Ukrainos atstovę Alyoshą dar viena kokio nors oligarcho mūza su visu reikalingu „tiuningu“, rusų atstovai jam atrodė tarsi atvykę tiesiai iš Šiaurės ašigalyje veikiančios rusų mokslinės stoties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius