Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Andrių Pojavį įvertino „Eurovizijos“ komisija

Pirmadienio vakarą – pirmojo „Eurovizijos 2013“ konkurso pusfinalio išvakarėse – 16 dalyvių buvo įvertinti konkurso komisijos narių. Komisijos vertinimo sulaukė ir Lietuvai atstovaujantis Andrius Pojavis, šis rezultatas nulems pusę galutinio verdikto.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iš viso pirmadienį A.Pojavis pasirodė dviejose generalinėse pirmojo „Eurovizijos 2013“ pusfinalio repeticijose, dar viena jo laukia rytoj – prieš pat pirmosios konkurso dalies tiesioginę transliaciją žiūrovams.

Antrosios repeticijos, vykusios vėlyvą pirmadienio vakarą, metu dainininkus vertino „Eurovizijos“ komisijos nariai. Jie verdiktą pateikė žiūrėdami tiesioginę repeticijos transliaciją, vertinimas kol kas nėra žinomas. Stebėti repeticijos į areną atvyko ir gausus būrys žiūrovų.

„Eurovizija 2013“: kas lems A.Pojavio likimą

Pusę lemiamo rezultato – sprendimo, ar A.Pojavis pateks į šeštadienį vyksiantį konkurso finalą – lems balsuojantys televizijos žiūrovai, kitą pusę – komisijos nariai.

Vis dėlto repeticijos metu neapsieita be nesklandumų – A.Pojavio pasirodymą režisieriai nufilmavo ne pagal planą. Pavyzdžiui, keliolika sekundžių rodė dainininko pakaušį.

Vis dėlto priekaištų režisieriams ir operatoriams turėjo ir kitų šalių atstovai, o savo ruožtu lietuviai pykčio nelaikė ir įskaudinti nesijautė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius