-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerių patarimai „InCulto“: įkvėpimo semtis iš Borato ir parodyti daugiau „draivo“

Garsūs Lietuvos dizaineriai ir stilistai į „Euroviziją“ vyksiantiems „InCulto“ vaikinams pataria mažiau klausyti nepatenkintų lietuvių atsiliepimų ir stengtis dar labiau patobulinti savo pasirodymą.
„InCulto“ laimėjo kelialapį į „Euroviziją“
„InCulto“ koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Stilistas Kęstutis Rimdžius teigia manantis, kad „InCulto“ grupė prie savo įvaizdžio dar paplušės. Nors iš pirmo žvilgsnio muzikantai scenoje atrodo gerai, tačiau, pasak stilisto, norėtųsi daugiau „draivo“ ir „bardako“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncerto akimirkos
K.Rimdžius

„Aš manau, kad apie Lietuvą būtų susidaryta nebloga nuomonė. Aš asmeniškai prie nieko negalėčiau prisikabinti. Tvarkingi, jauni vyrukai su uniformomis, bet man daugiau „draivo“ norėtųsi – jei jie daro „bardaką“ ant scenos, tai tegu jį daro iki galo. Be tų blizgančių kelnaičių, jokio stiliaus scenoje nemačiau. Aš manau, kad dar reikėtų pagalvoti, viską labiau paryškinti, gal praverstų daugiau spalvų. Bet jei atsiras labai intensyvios spalvos, drabužiai labai suvienodės su tomis kelnaitėmis. Aš patarimais nesišvaistysiu, jei norės – patys paskambins“, – kalbėjo stilistas.

Tada reikėtų ir gėjų parade pražygiuoti... Aš manau, kad jeigu išleidžiam penkis vyrus, tai ir turėtų sugrįžti penki vyrai. Kas skutosi tas kojas, tas ir turi skustis, o kas ne, tam, manau, ir nelabai reikėtų.

Pasak K.Rimdžiaus, efektingai norėję pasirodyti „InCulto“ grupės nariai savo pasiekė ir jų strategija pasitvirtino 100 procentų – už kelnes nusiplėšusius atlikėjus balsavo dauguma nacionalinės atrankos žiūrovų.

„Bet ar tai patiks Europai? Aš manau, kad Europa tai jau yra mačiusi minimum 10 kartų. Bet jie patys charizmatiški, ryškūs, gal padarys ką nors daugiau“, – svarstė stilistas.

Kai kurių komentatorių patarimai, kad „InCulto“ nariams vertėtų savo baltas kojas prieš pasirodymą didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje pakaitinti soliariume ir dainininko Marijono Mikutavičiaus pusiau juokais išsakyta pastaba, kad Jurgio Didžiulio kompanijai vertėtų pagalvoti apie kojų skutimą K.Rimdžiui sukelia tik liūdną šypseną.

„Tada reikėtų ir gėjų parade pražygiuoti... Aš manau, kad jeigu išleidžiam penkis vyrus, tai ir turėtų sugrįžti penki vyrai. Kas skutosi tas kojas, tas ir turi skustis, o kas ne, tam, manau, ir nelabai reikėtų“, – giliai atsidusęs savo nuomonę pasakė stilistas Kęstas Rimdžius.

Dizainerė Julija Žilėnienė teigia mananti, kad „InCulto“ nepretenduoja būti stilingiausiais ar elegantiškiausiais, o „Eurovizijoje“ dalyvauja su ironišku požiūriu į šį konkursą – tai išreikšdami tiek savo apranga, tiek ir dainos turiniu.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Aukso avies
J.Žilėnienė

„Jie madų nesivaiko, jie per aprangą išreiškia savo poziciją. Koks skirtumas, kokia šiuo metu yra mada“, – kalbėjo dizainerė, paraginusi nekreipti dėmesio į „InCulto“ aprangos (ne)madingumą.

Dizainerė patarė grupei elgtis ir rengtis pirmiausia taip, kaip jiems patiems atrodo geriausia. Julijos nuomone, stiprioji lietuvių pasirodymo pusė yra humoras, todėl ovacijų bei juoko sulaukusios trumpikės dar gali būtų patobulintos.

„Ar geras koziris blizgančios trumpikės? Ne, jokiu būdu, tai mažiau negu vidutiniškas koziris, nes panašių dalykų „Eurovizijoje“ pilna. Aš manau, kad jie savo trumpikes dar patobulins – pavyzdžiui, pavers Borato maudymosi kostiumais. Tobulybei ribų nėra. Aš manau, kad „Eurovizija“ yra per prasta vieta tokiems vyrams kaip „InCulto“, bet jei jie nori, tegu važiuoja“, – teigė J.Žilėnienė. 

Aš manau, kad jie savo trumpikes dar patobulins – pavyzdžiui, pavers Borato maudymosi kostiumais. Tobulybei ribų nėra. Aš manau, kad „Eurovizija“ yra per prasta vieta tokiems vyrams kaip „InCulto“, bet jei jie nori, tegu važiuoja.
 
Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus teigė, kad „InCulto“ vyrai į „Euroviziją“ gali drąsiai važiuoti su dabartiniu įvaizdžiu.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
A.Pogrebnojus

„Aš būčiau juos visai kitaip rengęs, bet kas žino, gal su tokia apranga jie būtų likę 10-oje vietoje? Manau, kad šitoks variantas sukurtas turint neblogą humoro jausmą. Jie parodė, kad galima ne tik papais dainuoti, bet ir apatinėm kelnėm“, – teigė dizaineris.

A.Pogrebnojui „InCulto“ grupė savo stilistika ir pokštais priminė „Eurovizijoje“ 2006 metais dalyvavusią „LT United“ kompaniją.

„Tai atrodo visiškai kitaip, bet kartu ir labai panašiai: penki bičai dainuoja, tik ne kostiumais, o laisviau apsirengę.  Arnoldo šokį dabar čia pakeitė pokštas su „triusikais“. Jeigu jie laimėjo, vadinasi, žmonėms tai patinka, – kalbėjo A.Pogrebnojus. – Niekas nežino, koks bus rezultatas. Jei tie „triusikai“ gerai suveiks, tai gerai, bet jei blogai – tai visi iš mūsų juoksis. Taigi viskas priklauso nuo atsitiktinumo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius