-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gjensidige Baltic“ apdraudė „InCulto“ keliones

Norvegijos kapitalo draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ apdraudė „InCulto“ narius, atstovausiančius Lietuvai „Eurovizijoje“, kelionių draudimu ir draudimu nuo nelaimingų atsitikimų.
Jurgis Didžiulis
Koncerto akimirka „D‘lux“ klube / Donato Bendiko nuotr.

Islandijos ugnikalnio išsiveržimas ir jo padariniai oro transporto sistemai, sutrikdė šimtų tūkstančių žmonių keliones. Šiuo metu su prisistatymu labai intensyviai keliaujantys po „Eurovizijoje“ dalyvaujančias šalis, o vėliau vyksiantys į Oslą „InCulto“ nariai galės būti tikri, kad atsitikus nenumatytiems ir nepageidautiniems kelionių trukdžiams, jiems nereikės patiems rūpintis kelionių draudimu, tuo pasirūpins jų draudikas.

„Žinoma, ugnikalnio mes nesustabdysime, tačiau pasirūpinsime kompensacija dėl priverstinai praleistų valandų oro uoste, ir užtikrinsime, kad jiems netektų sukti galvos dėl nenumatytų medicinos ar gydymo išlaidų“, – teigė „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo generalinis direktorius Kęstutis Motiejūnas.

„Šiuo metu tęsiame eurovizinį turą ir labai daug keliaujame po Europą. Būna, kad dažnai įklimpstam į įvairias sudėtingas situacijas, todėl labai džiugu žinoti, kad atsirado papildomas užnugaris – draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“, – sakė „InCulto“ grupės lyderis Jurgis Didžiulis.

Pasak K.Motiejūno, simboliška, kad Norvegijos sostinėje Osle gegužės 25–29 d. vyksiančiame „Eurovizijos“ konkurse Lietuvai atstovaujančius „InCulto“ narius apdraudžia ir sėkmės linki Norvegijos draudiko įmonė Lietuvoje. Anot jo, „visur, kur veikia „Gjensidige“, ji stengiasi tapti vietos bendruomenės nariu“.

Draudimo bendrovė kiekvienam „InCulto“ nariui suteikė kelionių draudimą, kiekvieną apdrausdama 100 tūkst. eurų suma. Šis draudimas kompensuos nenumatytas gydymo išlaidas, o atsitikus nelaimingam atsitikimui draudikas organizuos nukentėjusiojo parvykimą į tėvynę ir padengs išlaidas.

Papildomai „Gjensidige Baltic“ kiekvieną „InCulto“ grupės narį apdraudė nuo nelaimingų atsitikimų, draudimo suma – 80 tūkst. litų. Šiuo draudimu kiekvienas muzikantas apdraustas visam „Eurovizijos“ konkurso laikotarpiui, nepriklausomai nuo to, kur jis yra – kelionėje ar Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius