-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išlydėtuves į „Euroviziją“ „InCulto“ pažymėjo griausmingu koncertu (video, nuotraukos)

Šeštadienio vakarą muzikos klube „New York“ rinkosi grupės „InCulto“ fanai ir visi, kurie jiems linki sėkmės „Eurovizijoje“. Muzikos grupė klube surengė atsisveikinimo koncertą – jau pirmadienį „InCulto“ išskrenda į Oslą.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncerto akimirka
Koncerto akimirka

Koncertą grupė pradėjo smarkiai vėluodama – žiūrovus privertė laukti pusantros valandos. Net ir kai kurie rėmėjai lauke laukė valandą. O ką jau kalbėti apie paprastus gerbėjus. Laimei, oras buvo geras, tad publika nuotaikingai aptarinėjo tokio vėlavimo priežastis ir nedarė didelės problemos. Galiausiai grupė į sceną išėjo tik po dviejų plojimo ir paraginimo bangų (beje, Kaune koncertas vėlavo tik 15 minučių). Muzikantai pasirodymą pradėjo naujausiomis dainomis „Vanilla“, „Sabroso“, Michaelo Jacksono „Billie Jean“ versija bei senomis geromis „Jei labai nori tai reikia“, „Boogaloo“, „Pasiilgau aš namų“, „Wellcome to Lithuania“. Pastarosios dainos metu grupės lyderis Jurgis Didžiulis nardė publikoje ir nepraleido progos pabendrauti su žiūrovais.

Įpusėjus koncertui netikėtai suskambo „InCulto“ eurovizinė daina „Eastern European Funk“, užkūrusi tikras linksmybes klube. Įsiaudrinusi publika prašė „InCulto“ dar kartą sudainuoti konkursinę dainą – ją grupė sugrojo dar kartą koncerto pabaigoje. Publika vis kartojo „ačiū“ ir dėkojo už šiltą koncertą, o J.Didžiulis vėl paagitavo susirinkusiuosius skleisti pasaulyje žinią apie nuotaikinguosius „Eurovizijos“ dalyvius iš Lietuvos.

Žvaigždžių bučiniai. Tarp susirinkusiųjų buvo galima pastebėti ir šokėją Eglę Visockaitę su mylimuoju Mariumi Damaševičiumi, „Eurovizijos“ atrankos dalyvį Gaudentą Janušą su drauge (solistas savo draugei buvo itin dėmesingas, negailėjo jai švelnių apkabinimų ir bučinių), žurnalistą Modestą Naudžių, „Skamp“ narį Vilių Alesių su drauge Egle Driukaite, J.Didžiulio žmoną Ericą, buvusią muzikinio projekto „Kelias į žvaigždes3“ dalyvę Laisvą. Beje, Erica, lydima sesers, iš tiesų buvo viena aktyviausių vakarėlio dalyvių. Jos buvo pilna visur: ir klubo balkone, ir pirmose fanų eilėse

Žilvino Pekarsko/15min.lt nuotr./Specialusis kokteilis
Žilvino Pekarsko/15min.lt nuotr./Specialusis kokteilis

apačioje. Aistringai palaikomas žmonos Jurgis Didžiulis scenoje užkūrė tikrą pirtį, jo marškiniai greitai sudrėko nuo parakaito.

Muzikantai „gėrė bonką“. Koncerto metu (be vėlavimo) buvo ir kitų „nesklandumų“. Muzikantai nuolat prašė permiksuoti garsą, nepūsti dūmų (kad būgnininkas neužtrokštų), keisti mikrofonus (nes mobilūs mikrofonai ėmė gesti).

Tačiau labiausiai nepilnamečius žiūrovus šokiravo alkoholis. Jurgis į mikrofoną tarė, kad „rytoj neturės darbo, tai vadybininkas leido išgerti“. Gėrimą, primenantį viskį, scenoje gėrė ne visi muzikantai – būgnininkas ir bosistas gaivinosi tik grynu vandeniu. Tiesa, kai kurie rusvos spalvos ugninį vandenį gukštelėjo nusisukę nuo scenos.

Savo triuko su sidabriniais šortais grupė nedemonstravo. Tačiau prie durų buvo galima įsigyti ir sidabrinius šortus, ir grupę palaikančius marškinėlius (dalis gerbėjų nesivaržydami persirenginėjo čia pat, prie durų). Taip pat ir „InCulto“ singlą. Jį, beje, jūs dar galite laimėti, jei dalyvausite 15min.lt Eurovizijos konkurse.

VIDEO: InCulto išlydėtuvių į „Euroviziją koncertas

 

VIDEO: InCulto išlydėtuvių koncertas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius