-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovausiantis Donatas Montvydas prisistatė Europai

Gegužės 2-ąją į Stokholmą išvyksiantis Lietuvos atstovas „Euovizijoje“ Donatas Montvydas atlieka paskutinius darbus Lietuvoje. Trečiadienio popietę atlikėjas filmavosi euroviziniam klipui, kuriame papasakojo apie save, gimtąją šalį ir eurovizinius tikslus.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Vytenio Radžiūno/LRT.LT nuotr.

„Aš esu Donatas Montvydas ir šiemet „Eurovizijoje“ atstovausiu Lietuvai jau antrąjį kartą. Šiais metais noriu pasiekti dar geresnį rezultatą ir laimėti konkursą“, – užtikrintai į kamerą kalbėjo atlikėjas.

Dainininkas pasakojo, kad muzika jį lydi nuo pat vaikystės – iš pradžių jis gimtajame Vilniuje mokėsi muzikos mokykloje, vėliau – akademijoje.

„2012-aisiais dalyvaudamas nacionalinėje atrankoje, mąsčiau, kaip būtų smagu laimėti kelialapį į „Euroviziją“. Šiemet pasirodymais nacionalinėje atrankoje aš tiesiog mėgavausi, mano tikslai – taip pat kur kas didesni“, – tikino D. Montvydas.

Tačiau aktyviai balsuoti už save atlikėjas europiečių neragino. „Žmonės neprivalo balsuoti už dainą, kuri jiems nepatinka. Tvirtai tikiu, kad svarbiausia artistui scenoje yra sukurti emociją ir pralinksminti žmones, tai aš ir ketinu padaryti Stokholme. Ir jei jūs pajusite mano kuriamą emociją, džiaugsiuosi, jei padėsite man laimėti konkursą“, – sakė jis.

Šis vaizdo klipas bus siunčiamas į Švediją ir paviešintas oficialioje „Eurovizijos“ svetainėje, kur jį galės išvysti milijonai konkurso gerbėjų.

Į Stokholmą D. Montvydas išvyks jau ateinantį pirmadienį. Ten kelias savaites atlikėjas repetuos savo pasirodymą, kurį visa Europa išvys gegužės 12 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius