-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialiai 15min.lt iš Oslo: incidentas per „Eurovizijos“ finalą – ispanai kartojo dainą (nuotraukos, video)

„Eurovizija“ Norvegijoje įeis į istoriją – organizatorių apsauga nenusaugojo gerbėjo, kuris kelioms akimirkoms išbėgo į sceną per ispanų pasirodymą ir trumpam jį sutrikdė. Laikydamiesi konkurso taisyklių, organizatoriai greitai priėmė sprendimą ir leido Ispanijos atstovams savo dainą pakartoti po visų pasirodymų.
Incidentas ant scenos
Incidentas ant scenos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos dainininkas Danielis Diges dainavo savo dainą „Algo Pequeñito“, kai staiga į didžiąją „Eurovizijos“ sceną įbėgo gerbėjas. Tai truko vos keletą sekundžių – spaudos centre arčiau televizorių sėdintys žurnalistai staiga ėmė rodyti į ekranus ir stebėtis, tačiau tikrai ne visi tai spėjo pastebėti. Vieni per kitus visi ėmė klausinėti, kas nutiko, tačiau dėmesį nuo incidento atitraukė kitų šalių pasirodymai ir visi šį įvykį primiršo ir galbūt nebūtų jo sureikšminę, jei organizatoriai nebūtų priėmę sprendimo pakartoti ispanų pasirodymo.

Europos transliuotojų sąjunga (EBU) operatyviai per pusvalandį „Eurovizijos“ finalo metu išplatino pranešimą, kuriuo atsiprašo žiūrovų dėl įvykusio incidento.

„Per „Eurovizijos 2010“ konkursą Ispanijos dainos metu vienas gerbėjas prabėgo pro apsaugą, užlipo ant scenos ir kelioms sekundėms sutrikdė pasirodymą. Europos transliuotojų sąjunga apgailestauja dėl šio incidento ir mano, kad yra teisinga Ispanijos atstovui suteikti galimybę atlikti savo dainą dar kartą be trukdymų, – buvo rašoma pranešime. – Vyriausiasis „Eurovizijos“ prodiuseris, deleguotas Europos transliuotojų sąjungos, Svante Stockselius, remdamasis 55-ojo „Eurovizijos“ konkurso taisyklėmis, nusprendė, kad Ispanija pasirodys dar kartą po paskutinės konkurso dainos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius