Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kokia mama, tokia ir dukra: mergaitė paveldėjo unikalią baltų plaukų sruogą

Amerikietės Briannos Worthy (23 m.) išskirtinis bruožas – baltų plaukų sruoga virš kaktos, kuri aplinkiniams atrodo tiesiog kaip originali stiliaus detalė. Tačiau visiškai tokią pačią baltą sruogą turi ir jos dukra: tiek mama, tiek dukra abi jau gimė turėdamos šį išskirtinį bruožą, rašo „Daily Mail“.
Brianna Worthy su dukra MilliAnna
Brianna Worthy su dukra MilliAnna / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Briannos Worthy 1,5 metų dukra MilliAnna – jau ketvirtos kartos atstovė šeimoje, nuo gimimo turinti baltų plaukų sruogą. Tokį patį išskirtinį bruožą turi ir mergaitės močiutė Jennifer (41 m.), ir prosenelė Jaonne (59 m.).

Ši balta sruoga virš kaktos susidaro dėl būtent toje vietoje trūkstančio spalvą suteikiančio pigmento. O jo trūksta ir kitose MilliAnnos kūno vietose – ties keliais, tad ir jie yra balti.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Brianna Worthy su dukra MilliAnna
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Brianna Worthy su dukra MilliAnna

„Mes nesame tikros, kiek seniai šis bruožas yra mūsų giminėje, nes mano senelė dar vaikystėje buvo įvaikinta ir niekada nėra mačiusi savo biologinių tėvų“, – pasakojo Brianna.

Dar laukdamasi dukters Brianna labai vylėsi, kad ir jos mažylė paveldės šį bruožą – ne visi jos šeimos nariai gimsta tokie, o jai pačiai tai labai gražu.

„Tikėjausi, kad ir ji turės tą sruogą. Mano jaunesnioji sesuo, kurios mama susilaukė keli metai po mano gimimo, jos nepaveldėjo, taigi nežinojau, ar MilliAnna turės ją. Tačiau vos tik ją pagimdžiau ir (gydytojai) paguldė ją man ant krūtinės, pamačiau, kad ji turi tą sruogą – labai apsidžiaugiau“, – pasakojo jauna mama.​

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Brianna Worthy su dukra MilliAnna ir mama Jennifer
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Brianna Worthy su dukra MilliAnna ir mama Jennifer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius