-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makiažo modeliu tapusi Simona Albavičiūtė-Bandita prisipažino, kad nemoka dažytis

Trečiadienio rytą viename sostinės viešbučių susirinkusios moterys žarstė viena kitai komplimentus ir susipažino su naujomis vasaros makiažo tendencijomis. Makiažo modeliais mielai sutiko tapti žinomos moterys – aktorė Redita Dominaitytė ir „Zip FM“ laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita.
Simona Albavičiūtė-Bandita
Simona Albavičiūtė-Bandita / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Kiekvieną dieną naudoju makiažo priemones – pudrą, akių tušą ir akių pieštuką – tačiau galiu prisipažinti, kad nemoku dažytis. Gerai, kad turiu draugių, kurios mane padažo. Kasdien naudoju mažai makiažo priemonių, nes mėgstu jausti natūralią savo veido odą, o savaitgalį mėgstu paryškinti bei akcentuoti akis“, – prisipažino Simona.

„Makiažas man yra artima ne tik kaip moteriai, bet ir kaip savo srities specialistei. Esu aktorė, mano darbe tenka naudoti daug makiažo. Esu ryškus žmogus, tai jau yra manyje“, – teigė visada ryški iš aplinkos išsiskirianti R.Dominaitytė.

Renginio metu buvo naudojama odos priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos „Mary Kay“ kosmetika. Vizažistė Jelena Liaudinienė teigė, kad šią vasarą svarbiausias akcentas – švari, skaisti ir gaivi veido oda. Anot jos, dar pernai karaliavęs blyškumas šiemet vietą užleido ryškioms spalvoms.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius