-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Miss Bum Bum“ rinkimuose renkama gražiausio užpakaliuko savininkė: įvertinkite visas 27 dalyves

Penktą kartą Brazilijoje rengiami gražiausio užpakaliuko rinkimai „Miss Bum Bum“, sulaukiantys dėmesio ne tik Lotynų Amerikoje, bet ir visame pasaulyje.
„Miss Bum Bum“ dalyvės
„Miss Bum Bum“ dalyvės / Vida Press nuotr.

Šiais metais konkurse dalyvauja 27 gražuolės, siekiančios ne tik solidaus piniginio prizo, bet ir tarptautinio pripažinimo.

Visos „Miss Bum Bum“ dalyvės specialioje fotosesijoje įsiamžino vilkėdamos vien bikinius ir rodydamos tai, ką turi gražiausio – savo užpakaliukus.

Vida Press nuotr./Anūkų jau turinti Daiana Oliveira
Vida Press nuotr./Anūkų jau turinti Daiana Oliveira

Šiemet tarp dalyvių – ne viena spalvinga asmenybė. „Miss Bum Bum“ titulo siekia buvusi pornografinių filmų žvaigždė Deborah Dandrio, realybės šou žvaigždės Kourtney Kardashian antrininkė Priscila Rocha, didžėjė Sabrina Boing Boing, kurios krūtyse – keturi litrai silikono, bei Daiana Oliveira, kuri jau yra močiutė.

„Miss Bum Bum“ finalas įvyks lapkričio mėnesį. Nugalėtoja gaus 15 tūkst. JAV dolerių vertės sutartį su modelių agentūra, papuoš populiaraus Brazilijoje žurnalo vyrams viršelį ir iš karto taps žvaigžde.

Jūsų dėmesiui – visos „Miss Bum Bum“ dalyvės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius