-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringos Šiaudikytės grožio dosjė: „Netikiu natūraliu grožiu, nesakau „ne“ procedūroms“

Neseniai solinę karjerą pradėjusi Neringa Šiaudikytė neslepia savo išvaizdai skirianti ypatingą dėmesį. Šiuo metu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje koncertuojanti atlikėja mūsų portalui atskleidžia keletą savų grožio receptų.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Robert Mishka nuotr.

Vanduo. Per dieną išgeriu ne mažiau kaip 2 litrus negazuoto vandens. Tikiu, kad jis svarbus grožiui ir gerai savijautai.

Mityba. Renkuosi sveikus produktus, kuriuos stengiuosi pirkti ūkininkų turgeliuose ir sveiko maisto parduotuvėse. Esu įpratusi valgyti mažais kiekiais penkis kartus per dieną kas tris valandas. Maistą gaminu pati. Gana dažnai iš vakaro pasiruošiu kitai dienai. Kurį laiką buvau atsisakiusi mėsos, tačiau supratau, kad ji man reikalinga.

Naurimo Zavecko nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška
Naurimo Zavecko nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Tomas Uroška

Sportas. Tai puikus būdas išsaugoti grakščią figūrą, gerą savijautą, pasikrauti energijos visai dienai. Kai turiu galimybę, sportuoju penkis kartus per savaitę. Mankštintis labiausiai patinka pirmoje dienos pusėje, o geriausia, kad būtų praėjusi valanda po pusryčių. Pratimams skiriu pusantros valandos.

Gražios odos paslaptis. Veidas – mano vizitinė kortelė. Prieš svarbius projektus visada užsuku į kliniką „Grožio pasaulis“ Kaune. Tariuosi su dermatologe ir kosmetologe, kaip būtų galima greitai ir veiksmingai atgaivinti veido odą. Bent kartą į mėnesį čia darausi veido valymą. Apratines kosmetologines procedūras čia atlieku po koncertinių „bumų“, kai veidas prašosi stipresnio drėkinimo.

Makiažas. Mano darbinėje veikloje labai daug grimo, tad kai tik turiu galimybę nesidažau visai, leidžiu odai pailsėti.

Plaukai. Dažnai tenka juos sukti ir džiovinti karštais fenais, purkšti sutvirtinančiom ir formuojančiomis šukuoseną priemonėmis, taigi plaukai tikrai kenčia. Esu iš tų moterų, kurioms negelbsti specialūs šampūnai ar kapsulės nuo plaukų skilinėjimo ir slinkimo. Padeda tik dermatologės atliekama mezoterapija, kuri skatina plaukų augimą ir maitina juos iš vidaus.

Naurimo Zavecko nuotr./Tomas Uroška ir Neringa Šiaudikytė
Naurimo Zavecko nuotr./Tomas Uroška ir Neringa Šiaudikytė

Atradimas. Taip vadinama „Raudonojo kilimo“ procedūra, kurią grožio klinikoje Kaune išbandžiau šiais metais. Jos metu atliekamas pilingas frakciniu lazeriu ir PRP terapija su mano pačios krauju. Po procedūros odos gijimas trunka kelias dienas, tad nereikalingos specialios atostogos, galiu greitai sugrįžti į sceną. Puikų rezultatą matau iškart, laikui bėgant jis ryškėja: pagražėja odos tekstūra, išnyksta pigmentinės dėmės, raukšlelės bei kiti odos defektai, sumažėja veido poros, suvienodėja odos spalva, veiksmingai išsprendžiama patamsėjusių paakių problema.

Plastinė chirurgija. Netikiu natūraliu grožiu. Nesakau „ne“ procedūroms, kurios maskuoja išvaizdos netobulumus, išryškina privalumus. Prieš kelis metus man buvo atlikta lazerinė lipolizė. Procedūrai ryžausi, nes sporto ir dietų pagalba nepavyko atsikratyti riebalų nuo probleminių kūno zonų. Lipolizės metu man buvo nusiurbti riebalai nuo šonų ir suformuotas dailus liemuo. Kaip matote puikūs rezultatai išliko lig šiol (šypsosi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius