Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Monika Šedžiuvienė blakstienas prisiaugina tik prieš šventes

Fotosesijoje „Žvaigždė be makiažo“ įsiamžinusi Monika Šedžiuvienė (21) žavi savo atvirumu: „Šiose nuotraukose mano veido odos tikrai nedengia pudra, tiesa, lūpos pateptos vazelinu (tiesiog, man labai nepatinka, kai lūpos visiškai sausos) , antakiai reguliariai dažomi ilgalaikiais dažais, o blakstienas, taip jau sutapo, prisiauginau kaip tik tuomet, kai pakvietėte nusifotografuoti be makiažo, todėl jų negaliu nusiimti.“
Monika Šedžiuvienė be makiažo
Monika Šedžiuvienė be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Nemanau, kad turėčiau kažką slėpti po makiažo sluoksniu, juk esu pakankamai jauna ir galiu pasirodyti be jo“, – atvirauja grupės „Pop Ladies“ narė M.Šedžiuvienė. Monika prisipažįsta, kad tikrai nėra ta moteris, kuri negali gyventi be priauginamų blakstienų, o tokiomis blakstienomis pasipuošia vos trečią kartą gyvenime.

„Blakstienas prisiauginu prieš kažkokias šventes, kaip ir šįkart. Bet tikrai niekam nebijau pasirodyti be priaugintų blakstienų. Manau, kad jei blakstienos priauginamos ne per dažnai, jei procedūrą atlieka tikras profesionalas, o mano meistrė kaip tik tokia, tuomet tikrai nieko blogo natūralioms blakstienoms nenutiks. Nėra taip, kad aš šias blakstienas auginuosi kiekvieną mėnesį. Tiesiog taip pasipuošiu tam tikromis progomis. Žinau, kad praeis kažkiek laiko, tos priaugintos blakstienos natūraliai iškris ir turėsiu tas pačias blakstienas, kokios buvo iki tol ir kurių aš tikrai nesigėdiju. Juk ir be tušo visiškai nebijau pasirodyti viešumoje, man netgi kartais visai gražu nedažytos blakstienos “, – sako dainininkė.

Svarbiausias – makiažo pagrindas

Monika teigia, kad iš visų dekoratyvinės kosmetikos priemonių jai svarbiausia – užsitepti makiažo pagrindą, nes jos veido oda labai jautri, reaguoja į šaltį. „Tačiau šiose nuotraukose matote natūralią mano veido odą, jos nedengia jokia pudra. Aišku, būna, kad porą kartų, bet tikrai ne daugiau, per mėnesį, nueinu į soliariumą, galbūt dėl to susidaro toks įspūdis, tarsi oda kažkuo padengta“, – sako Monika.

Nors reta lietuvė gali pasigirti puikia oda, praėjusią vasarą profesionalios vizažistės diplomą įgijusi Monika teigia, kad nėra blogos odos, tiesiog ja reikia tinkamai rūpintis. Šios moters manymu, tam yra daugybė priemonių, todėl tikrai kiekvienos moters oda gali būti graži. Žiemą Monika patartų visoms moterims naudoti makiažo pagrindą arba pudrą.

„Žinau, kad merginos dažnai nemėgsta naudoti pudros, bet tai puikus būdas apsaugoti odą nuo šalčio, nuo miesto teršalų ir pan. Naudoti dekoratyvinę kosmetiką nėra nei labai pavojinga, nei labai blogai, svarbiausia – ją gerai nuvalyti vakare ir tinkamai rūpintis oda. Jei oda bus išpuoselėta, pudra jai tikrai nepakenks“, – įsitikinusi šiuo metu viešojo administravimo specialybę Šiaulių universitete studijuojanti vizažistė.

Monika Šedžiuvienė be makiažo
Monika Šedžiuvienė be makiažo

Paauglystėje mama neleisdavo dažytis

Monika pastebi, kad jaunimas, tikrai mėgsta ryškiai dažytis. „Kartais paaugliai tiesiog neapskaičiuoja, bet aš manau, kad tai yra ieškojimas ir kažkada šios mergaitės atras sau tinkantį makiažą, nes pirmieji žingsniai dekoratyvinės kosmetikos pasaulyje dažnai būna susiję su persistengimu“, – šypsosi  „Pop Ladies“ grupės narė.

Monikai prisipažįsta, kad paauglystėje mama jai neleisdavo dažytis. „Visa, ką mama man leido – šešėliais „nusipiešti“ ant vokų plonas linijas, vadinamąjį „pravedimą“ ir lūpas patepti blizgiu. Ir tai ne kiekvieną dieną. Tikrai apie jokį tušą negalėjau nė pagalvoti. Bet aš juk  mėgau eksperimentuoti su dekoratyvine kosmetika, todėl namie tikrai pasižaisdavau, bet išeiti į viešumą man tiesiog buvo uždrausta. Tik nuo 16 metų jau truputį drąsiau pasidažydavau“, – nesenus laikus prisimena 21-erių Monika.

Monika Šedžiuvienė be makiažo
Monika Šedžiuvienė be makiažo

Andrius Šedžius nereguliuoja žmonai kiek ir kada dažytis

Verslininko Andriaus Šedžiaus žmona pastebi, kad vyrai dėmesį pirmiausia kreipia į tvarkingas, savimi besirūpinančias, pasitempusias moteris.

„Bet tai nereiškia, kad ryškiai prisidažiusi moteris patrauks vyro dėmesį. Nors visiškai nepasidažiusi ir nepešiotais antakiais moteris, irgi manau, kad vyrų dėmesio nesulauks. Jokiai moteriai tikrai nereikėtų visu 100 proc., savimi pasitikėti ir visiškai nesidažyti ar savimi nesirūpinti. Galbūt kiek vėliau, kai ta graži, pasitempusi moteris, tampa žmona, vyras pradeda kažkiek savintis ją, kažkiek pavydėti, bet tikrai nėra taip, kad vyrai pyksta, pavyduliauja ir dėl to savo moterims neleidžia dažytis. Žinoma, yra šiame pasaulyje visokių vyrų, bet tikrai nemanau, jog tokių dauguma“, – teigia pirmuosius metus santuokoje gyvenanti gražuolė.

Andrius Šedžius kol kas nereguliuoja savo jaunai žmonai nei kiek, nei kada dažytis. „Šioje srityje jis visiškai manimi pasitiki. Savaime aišku, jeigu kažkaip išsišokčiau, atrodyčiau vulgariai, negražiai, makiažas būtų per ryškus, neabejoju, kad jis man pasakytų pastabą, bet iki šiol tokių dalykų nesulaukiau, kol kas girdėjau tik komplimentus“, – šeimynine laime ir sutarimu džiaugiasi jauna moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius