-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: pasak Neringos Šiaudikytės, vyrai moterims neleidžia dažytis, nes jų pavydi

„Esu ta moteris, kuri prisižiūri, ir nesiginu, kad nenaudoju dekoratyvinės kosmetikos ar esu natūralistė. Tikrai taip nėra. Man gražu makiažas ir gražu paryškinti merginų bruožai, ir pati esu žymiai gražesnė, kai pasidažau. Bet nėra problemos, jei kartais reikia paskubomis kur nors išeiti be makiažo“, – savo nuomonės neslepia grupės „Naujos pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė.
Neringa Šiaudikytė be makiažo
Neringa Šiaudikytė be makiažo / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Dekoratyvine kosmetika Neringa pradėjo domėtis labai anksti: juk ji nuo mažens dainavo. Nuo 12 metų mažoji dainininkė pradėjo važinėti į tarptautinius konkursus. „Kai atvažiuoji į kokį Sankt Peteburgą, ir pamatai, kad ten net septynmetės yra padažytomis blakstienomis ir vokais, tai ir pati užsimanai būti ryškesnė. Pirmiausia mama nupirko blakstienų tušą, nes reikėjo koncertams, paskui atsirado šešėliai, o vėliau atėjo 14–15 metų paauglystės laikotarpis, kai pati labai norėjau, pirkau daug kosmetikos ir pradėjau dažytis dienos metu. Gal ir per anksti, bet mano veikla tiesiog taip mane nukreipė“, – sako dainininkė.

Kuo toliau, tuo labiau mergina domėjosi dekoratyvinės kosmetikos paslaptimis, nes vis dažniau prireikdavo profesionalaus makiažo, su visomis jo gudrybėmis: kad televizijoje ir per fotosesijas gerai atrodytų. Neringa sako, jog ilgą laiką tuo domėjosi ir sukaupė nemažai žinių šioje srityje.

Dainininkė neslepia, kad naudodama dekoratyvinę kosmetiką ji šiek tiek baiminasi dėl veido odos. „Manau, kad didžiausią žalą žmogui daro jo netinkamas gyvenimo būdas. Aš esu gana sveikai gyvenantis žmogus: prisižiūriu, ką valgau, nevartoju per daug alkoholio, normaliai miegu, mano gyvenimo ritmas normalus. Manau, kad pudra tikrai nepakenks labiau, nei šitų dalykų nepaisymas“, – įsitikinusi mergina.

Ji neslepia, kad rinkdamasi dekoratyvinę kosmetiką paskaito, kokia jos sudėtis, renkasi gerai žinomų prekės ženklų produkciją, išbandytas priemones. „Tikiuosi, kad tokiuose produktuose yra ir kažkas gera. Tarkim, pudroje yra apsauginis sluoksnis. Kartais žymiai pavojingiau vaikščioti be pudros, nes žiemą gali nušalti veidą, juk kreminė pudra apsaugo odą. Taigi, yra sezonai, kai negalima išeiti iš namų be pudros“, – šypsosi Neringa.

Neringa Šiaudikytė be makiažo
Neringa Šiaudikytė be makiažo

Mergina pažįsta labai daug vyrų, kurie sako, kad, neva, išsidažiusios moterys ar merginos  – negerai, ir jie juokiasi, kad prieš einant miegoti arba ryte galima ir išsigąsti pamačius tokią be makiažo. „Man tai skamba labai juokingai. Mano antra pusė mane irgi mato ir be makiažo, ir su makiažu, ir tikrai daugiau komplimentų sulaukiu, kai esu pasidažiusi. Tai normalu, nes dažydamasi moteris paryškina savo gražiausius bruožus. Visada tokiems vyrams draugų kompanijoje sakau: jūs taip kalbate apie mus, moteris, esančias šalia. Tačiau atsivertę žurnalą ir pamatę Jennifer Lopez arba Evą Longoria alpstate nuo jų grožio. Tačiau ar žinote, kiek ten yra tonų makiažo? Tai tada gėrėkitės tomis moterimis, kai jos yra be makiažo! Kodėl jūs varvinate seiles, žiūrėdami į prisidažiusias gražuoles?“ – juokiasi Neringa.

Dainininkė sako pažįstanti merginą, kurios vaikinas prašo jos visiškai nesidažyti. „Puikiai žinau, kad jis tai daro iš pavydo. Vyrai savaip vertina tokius dalykus, bet aš manau, kad kiekvienam vyrui pasidažiusi moteris yra žymiai gražesnė“, – savo kategoriškos nuomonės nė nebando slėpti Neringa. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius