-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujo baro Vilniuje atidaryme apsilankiusi Laura Marčiulionis paatviravo, kuo pati vaišina svečius

Penktadienio vakarą Vilniaus senamiestyje vyko siautulingas vakarėlis – baro „Tres Bar’acudos“ atidarymo vakaras. Į atidarymo renginį atvyko ir pramogų pasaulio atstovų, kurie mėgavosi gyva muzika bei „barakudiškais“ užkandžiais. Vakaro nepraleido ir Šarūnas Marčiulionis su žmona Laura.
Šarūnas Mačiulionis su žmona Laura
Šarūnas Mačiulionis su žmona Laura / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Baro atidarymo būta išties smagaus. Šventiniam vakarui dirigavo renginių vedėjas Simonas Indrašius, koncertavo gyvo garso grupė „What box“, humoristinius pokštus laidė Mantas Bartuševičius, magiškus triukus rodė iliuzionistas Antonas Levrentjevas.

Vakarėlio metu svečiai vaišinosi gausiai patiektomis vaišėmis, kurių pagrindu tapo skirtingai paruoštos žuvys. Jų mielai ragavo ir viešumoje retai pasirodanti Laura Marčiulionis. 

Nors gavusi kvietimą sudalyvauti naujo baro atidaryme L.Marčiulionis ir nedvejojo, ar dalyvauti, Žmonės.lt ji pasakojo skirtinguose klubuose bei restoranuose besilankanti išties retai.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Laura Mačiulionis
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Laura Mačiulionis

„Mieliau laisvalaikį leidžiame Dubingiuose. Ten pas mus šventės vyksta, patys daug švenčių rengiame. Užtenka“, – šypsojosi ji. 

 Nors baro atidaryme moteris mielai vaišinosi žuvimi, sakė savo svečiams dažniausiai patiekianti ne žuvies, o grybų patiekalus. 

„Aš svečius vaišinu grybais, grybais ir dar kartą grybais. Nesvarbu, yra jų ar ne, sezonas ar ne. Tik grybai! Dėl to šiandien vakarėlyje per ilgai ir neužsibūsiu – rytoj iš pat ryto važiuosime grybauti!“

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vakarėlio svečiai
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Vakarėlio svečiai

Kaip dažnai ji grybauja? „Kada tik turiu laiko ir galimybę, visada. Turiu daug ypatingų receptų, kaip paruošti grybus. Mėgstamiausias receptas, turbūt, ant sviesto kepti baravykai su kokiom natūraliom Provanso žolelėmis ir juodais pipirais. Viskas!“, – atskleidė.

Apie „Tres Bar’acudos“ 

Pristatydami naująją vakaronių vietą sostinėje, baro „Tres Bar’acudos“ įkūrėjai, intriguodami sako, kad tai – tikrai ne žuvies restoranas.

„Tai – vieta, norintiems pavakaroti su bičiulių kompanija ir patiems sau susikurti šventę“, – sako baro, kurioje yra net septynios atskiros erdvės, vadovas Darius Malakauskas.

Ateityje bare planuojami gyvos muzikos, taip pat kultūriniai ir intelektualaus pobūdžio vakarai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius