-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ZIP FM laidų vedėjai šį penktadienį paskelbė „Pamylėk save“ diena ir siunčia muzikinį sveikinimą

Pasaulis vasario 14-tąją įprastai švenčia įsimylėjelių dieną, kuomet plūsta į restoranus ir tuština minkštų žaislų lentynas. Tačiau radijo stotis ZIP FM pastarąsias dvi savaites kvietė savo klausytojus paminėti šią progą neįprastai ir pasielgti šiek tiek savanaudiškai. „Pamylėk save“ diena – taip radijo stoties komanda kūrybiškai pervadino meilės ir įsimylėjėlių šventę.
Rolandas Mackevičius
Rolandas Mackevičius / Stop kadras

„Lietuvos žmonės galėjo per mobilių telefonų aplikaciją arba registracijos formą svetainėje siųsti pačias įvairiausias savo idėjas, kaip norėtų „pamylėti“ save, o mes padėjome jiems tuos norus išpildyti. Pagrindinis reikalavimas buvo, kad noras būtų įgyvendinamas ir būtų tikra meilės sau išraiška“, – pasakojo ZIP FM programų direktorė Simona Albavičiūtė.

VIDEO: ZIP FM komandos sveikinimas

ZIP FM komanda sulaukė tukstančių norų ir idėjų, kaip būtų galima paminėti „Pamylėk save“ dieną. Akcijos metu buvo padovanota popuriariųjų Radistų ir Jovani kompaktinių plokštelių su parašais, trys plaukų stiliaus pasikeitimai merginoms, vieno mėnesio trukmės šokių pamokos, o net du klausytojai buvo pakviesti į studiją vesti laidų su savo numylėtiniais radijo laidų vedėjais Orijumi ir Radistais. ZIP FM komanda pildė ir kitus klausytojų norus nuo taip trokštamos tatuiruotės iki  bilietų į kiną. Galima tikėtis, kad tokia šventė taps kasmetine ir kiekvienas žmogus stengsis pirmiusia pamylėti save ir tuomet laukti meilės iš kitų.

Patys keisčiausi pageidavaimai nustebino net visko mačiusius Radistus: „Iki šios dienos pamylėti save žinojome tik vieną būdą, o pasirodo malonumą galima patirti ir trinant plaukus į ZIP FM mikrofoną“, – juokdamiesi komentavo Radistai.

ZIP FM savo klausytojams taip pat paruošė nuoširdumo ir juoko kupiną sveikinimą „Pamylėk save“ dienos proga – video, kuriame dainuoja karaoke. Jie atliko John Newman dainą „Love me again“ negirdėdami savęs, tad dainavo iš visos širdies ir ypač iš visos gerklės. Kaip teigia vedėjai, jie nėra tobuli, tačiau myli save ir skatina savo klausytojus taip pat pamilti ir dažniau palepinti save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius