-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė sukūrė vasarai skirtą drabužių kolekciją

Ne kartą stilingiausia moterimi tituluota Agnė Jagelavičiūtė kartu su Vilniaus senamiesčio butiku „Decolte“ pristatys vasaros kolekciją. Agnė sako, kad grįžimas prie drabužių kūrimo yra natūraliai gimęs poreikis.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

„Gyvenu tarp studijų dailės akademijoje, darbo su reklaminiais projektais, stiliaus kūrimu fotosesijoms ir tai labai organiškai sugrąžino mane prie drabužių kūrybos. Dažnai sulaukdavau klausimų, kodėl nekuriu drabužių moterims, matyt, reikėjo tinkamo laiko ir partnerio. Su „Decolte“ komanda sutapo požiūris ir tikslai“, – pasakoja Agnė Jagelavičiūtė.

Kolekcija bus skirta vasarai. Agnė pristatys laisvalaikio stiliaus drabužius, ir sako, kad didžiausias pastangas skiria jų patogumui ir funkcionalumui.

„Labai gerai žinau, kaip svarbu moterims jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai. Tuo pačiu jaučiu, kad šią vasarą visos būsim truputį pašėlusios, be galo moteriškos ir seksualios. Derinsiu lengvus audinius, žaisiu su „over sized“ kirpimais, paslėpsiu mažus figūros trūkumus ir parodysiu privalumus. Pažadu pačią geriausią vasarą“, – juokiasi Agnė.

„Agnė Jagelavičiūtė for Decolte“ kolekcija pasirodys „Decolte“ parduotuvėje balandžio pabaigoje. Butikas tęsia bendradarbiavimą su žymiais Lietuvos žmonėmis ar dizaineriais, du kartus pristatytos rudens ir pavasario kolekcijos „Kęstas Rimdžius for Decolte“ sulaukė didelio susidomėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius