-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atostogaudami Brazilijoje „Kristi Andress“ dizaineriai tapo savo kolekcijos modeliais

„Kristi Andress“ dizaineriai, kurių suknelės kadaise puošė laidų vedėją Jurgitą Jurkutę, nusprendė patys tapti savo kolekcijos modeliais. Ši mintis prekės ženklo kūrėjams Kristinai Kalinauskaitei ir Andriui Sergejenko kilo atostogų egzotiškoje Brazilijoje metu.
Andrius Sergejenko ir Kristina Kalinauskaitė
Andrius Sergejenko ir Kristina Kalinauskaitė / „Kristi Andress“ nuotr.
Kristi Andress nuotr./Kristina Kalinauskaitė
„Kristi Andress“ nuotr./Kristina Kalinauskaitė

„Kelerius metus dirbome be atostogų, kūrėme naujas kolekcijas – Andrius tarp Londono ir Kauno, o aš daugiausia Kaune. Galiausiai draugai pasiūlė atvykti pasisvečiuoti į Braziliją. Važiavome atostogauti, krovėmės lagaminus, o juose pirmiausia sugulė naujosios kolekcijos drabužiai. Jie puikiai tiko atostogoms, tiek dienai, tiek vakarui“, – portalui Žmonės.lt sakė dizainerė K.Kalinauskaitė.

Dizaineriai 2013 m. pavasario–vasaros kolekciją savo kūrybos gerbėjams jau pristatė, įvyko ir profesionali fotosesija, tad kam gi dabar prisireikė dar vienos fotosesijos? Kristina patikino, kad viskas vyko ir planuotai, ir neplanuotai, o jos rezultatą dizainerių darbų gerbėjai gali įvertinti patys.

„Galima sakyti, kad ši fotosesija nebuvo nei planuota, nei neplanuota. Tiesiog tai buvo smagus mūsų gyvenimo, kūrybos ir kartu įsimintinų atostogų nuotykis. Brazilijoje viskas įvyko kiek kitaip. Tai buvo natūraliau. Jokių kamerų, jokių asistentų – tik natūrali dieviška gamta. Fotosesija su modeliais tampa reklamine, o ši išėjo spontaniškai. Ji atskleidžia tai, kad mes patys atostogaudami, dirbdami ar besilinksmindami dėvime savo pačių kurtus drabužius“, – sakė Kristina.

Dizainerė užsiminė ir apie naujausią savo projektą – restorane „Shanti“ dviem savaitėms atsidarysiantį „Mados kambarį“ (angl. „Show room“).

„Šį kartą kolekciją pristatėme kiek kitaip. Savo klientams, draugams darėme mažus pristatymus be ilgo podiumo. Kiekvienas galėjo pačiupinėti kiekvieną drabužį, kiekvienam papasakojome, kokia kiekvieno modelio istorija. Trečiadienį Vilniuje „Shanti“ restorano erdvėje atidarome „Kristi Andress“ mados kambarį. Čia kiekvienas galės iš arčiau apžiūrėti mūsų naująją kolekciją“, – sakė ji.

Kristi Andress nuotr./Kristina Kalinauskaitė
„Kristi Andress“ nuotr./Kristina Kalinauskaitė
Kristi Andress nuotr./Andrius Sergejenko
„Kristi Andress“ nuotr./Andrius Sergejenko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius