-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Ella Tatarinova Vilniuje kviestinei publikai iš visos Europos pristatys Venecijos įkvėptą kolekciją

Mados namai „Femmes Fatales“ ir dizainerė Ella Tatarinova lepiems Europos mados gurmanams parengė gardų mados siurprizą, įkvėptą Venecijos dvasios. Lietuvių mados kūrėja jau šį penktadienį surengs įspūdingą naujausios kolekcijos „Cruise Collection 2014/Ciao Venezia“ („Sveika, Venecija”) pristatymą kviestinei publikai.
Ella Tatarinova
Ella Tatarinova / Asmeninio albumo nuotr.

Ištisos savaitės, praleistos Venecijos muziejuose, stebint gyvenimą gatvėse ir žavintis vietos architektūros stebuklais, dizainerės įkvėpė sukurti kolekciją, kurios toną diktuotų XX amžiaus pradžia.

„Tai buvo laikmetis, kai viskas politikoje, ekonomikoje, kultūroje ir žmonių sąmonėje nepaliaujamai keitėsi. Naujojoje kolekcijoje jausis paslaptis, grėsmė, rafinuotumas, aristokratiškos manieros, net trapi laikinumo akimirka“, – sako mados namų „Femmes Fatales“ kūrybos direktorė E.Tatarinova, jau po kelių dienų pristatysianti daugiau nei pusšimtį modelių. Kolekcijoje dominuosiančios spalvos – mėlyna ir balta su mažyčiais provokuojančiais raudonais akcentais. Nėrinius ir šilką mados kūrėja užsakė Italijoje, aksesuarus kūrė prancūzų meistras, o visą kolekciją siuvo Vilniuje. Beje, beveik aštuoniasdešimt procentų darbo buvo atliekama rankomis.

Filologijos mokslų daktarės diplomą turinti ir jau beveik du dešimtmečius mados pasaulyje besisukanti moteris džiaugiasi, kad prie šiųmetės kolekcijos pristatymo prisidėjo ir teatro pasaulio atstovai.

Likus kelioms dienoms iki kolekcijos „Cruise Collection 2014/Ciao Venezia“ pristatymo dizainerė su savo komanda pasidalino vaizdo anonsu, kaip mados namuose Vilniuje gimsta būsimi modeliai.

VIDEO: Ellos Tatarinovos kolekcijos kūrimo užkulisiai

Keli šimtai svečių į teatralizuotą mados šou atvyks iš Didžiosios Britanijos, Šveicarijos, Italijos, Austrijos, Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir kaimyninės Latvijos. Kai kurie draugai ir klientai į mados renginį Lietuvos sostinėje atskris jau trečiadienio vakarą.

Beveik visi savo viešnagei pasirinko penkių žvaigždučių viešbutį pačioje sostinės širdyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ ir vakarienę aukščiausios klasės restorane „Ida Basar“, kur specialiai jiems sudarytas vakarienės meniu iš senosios Lietuvos bajoriškų patiekalų. Taip pat mados renginyje dalyvaus ir būrys mūsų šalies mados mylėtojų.

Ella Tatarinova
Ella Tatarinova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius