-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: rūpestėlis ekstravagantiškos klasikos apsupty

Apie palaipsniui vis didėjančią Azijos įtaką tiek mados tendencijų kūrimosi, tiek jos vartojimo procesuose kartą jau kalbėjau, bet džiugu vėl matyti puikų, išties originalų vienetinės mados ir savito stiliaus pavyzdį iš tolimosios, tekančios saulės šalies.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Šis klasikos motyvų įkvėptas, tačiau agresyvokais, kiek vampyriškais aštrių kampų akcentais išryškintas, įvaizdis puikiai perteikia pilkos spalvos įvairialypiškumą ir žavesį!

Būtent toks miesto kolorito atspindys audiniuose įvairiausiems siluetams suteikia modernumo prieskonį ir tik labai pasistengus yra nuobodus. Pasirenkant juodą, pilką ar kitą neįkyrią, urbanistinį prieskoninį turinčią, spalvą susikurti įsimintiną įspūdį yra daug didesnis pasiekimas nei tiesiog pulti prie pirmo pamatyto ekstremaliai iššaukiančio audinio...

Tenka pripažinti, kad iš tiesų nedažnai matome kostiumo audinio atkartojimą tokiose papildomose detalėse kaip kaklaraištis, tad štai jums idėja ateičiai! Didžiausi komplimentai ir puikiai liemenei – išties nepriekaištingas audinio pasirinkimas, harmoninga kolorito darna ir saikingas gyvesnio rašto prieskonis!

Taip pat, pagirtinas jaunatviškų, ryškiai mėlynų akinių nuo saulės kontrastas su solidžiu klasikos įkvėpto kostiumo įvaizdžiu.

Vienintelis kiek įkyrus ir nuviliantis momentėlis – tie Elvio Presley stiliaus eksperimentus menantys didingi rankogaliai... Bet apibendrinant, šiandienos stilingojo įvaizdis apjungia nepalyginamai daugiau gerų mados savybių, nei priekaištų nusipelnančių detalių!

Už savitumą ir toleranciją!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius