-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Grožio infekcijoje“ – „Mados infekcijos“ užkulisiai ir festivalio makiažo pristatymas

Iki festivalio „Mados infekcija“ belikus savaitei jo organizatoriai rengia „Grožio infekciją“. Kovo 19 d. 13 val. festivalio užkulisių komanda persikraustys į Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centrą „Panorama“, kur su renginio žiūrovais dalysis grožio paslaptimis.
Virudyje visažistė Laura Kreivytė ir festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.
Virudyje visažistė Laura Kreivytė ir festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė. / Organizatorių nuotr.

Čia bus pristatytas oficialus festivaliui „Mados infekcija“ sukurtas pavasario makiažas ir parodytos net šešios mados kolekcijos.   

„Festivalio užkulisiai – žiūrovams iš arti beveik nematoma festivalio dalis, o juose vyksta ištisas gyvenimas ir, kartais, dar daugiau įvykių nei ant podiumo. Todėl tam, kad pasidalintume bent mažyte dalimi to kūrybiško šurmulio su žiūrovais, užkulisių komandą trečią kartą atsivesime į „Grožio infekciją“. Makiažo ir plaukų meistrai teiks nemokamas konsultacijas, papasakos apie šio pavasario grožio subtilybes“, – sako festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.

Pristatys oficialų festivalio makiažą

„Grožio infekcijos“ svarbiausias akcentas – specialus festivaliui „Mados infekcija“ sukurtas 2011 metų makiažas, kurį pristatys kosmetikos „Maybelline New York“ vizažistė Laura Kreivytė. „Galiu išduoti, kad makiažas sužibės rožine, purpurine, oranžine spalvomis. Įdomi tendencija, kad šios spalvos pavasarį taikomos ne tik lūpų dažams, bet ir akių šešėliams“, – sako Laura Kreivytė.

Renginio žiūrovus grožio specialistai ne tik nemokamai padažys, bet ir sukurs šukuoseną. Kiekvienas, atnaujinęs išvaizdą, galės įsiamžinti čia pat įsikūrusioje fotostudijoje. Susirinkusieji turės retą progą laimėti kvietimus į „Mados infekciją“ bei festivalio rėmėjų dovanas.

Dar daugiau rūbų kolekcijų

„Grožio infekcijoje“ šiais metais pagausėjo rūbų kolekcijų pristatymų. Susirinkusieji išvys konkurso „Injekcija“ finale dalyvavusių ir dėmesio sulaukusių dizainerių pasirodymus: Ievos Daugirdaitės žmogaus kūno dalimis aplikuotą kolekciją „Inversija“; Vitalijos Malyško improvizaciją skrydžio tema „Palicieli“; kūrybinio trejetuko – Indrės Baršauskaitės, Ingos Galinytės ir Kristinos Mikalauskaitės – lietuviškam paplūdimiui skirtą kolekciją „Kizopas“. Šio pavasario naujas kolekcijas ant podiumo pristatys ir prekybos centro „Panorama“ parduotuvės.

„Tikiu, kad šeštadienio popietė bus visiems patogus laikas išsimiegojus atvykti į „Panoramą“ susipažinti su naujomis pavasarinėmis grožio tendencijomis, prisiminti „Injekcijos“ akimirkas, pamatyti šiam pavasariui į Vilnių atvežtas parduotuvių rūbų kolekcijas“,– sako Renata Mikailionytė.

Festivalis „Mados infekcija“ vyks kovo 24, 25, 26 dienomis Šiuolaikinio meno centre Vilniuje. Jau vienuoliktame festivalyje penkiolika kolekcijų pristatys Lietuvos dizaineriai bei šešias – svečiai iš užsienio: Olandijos, Danijos, Prancūzijos, Estijos, Vokietijos, Ispanijos. Festivalį organizuoja renginių agentūra „Sick Service“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius