-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J. Statkevičiaus kolekcijos pristatyme – visos Lietuvos žvaigždės

Sekmadienio vakarą Vilniuje, Ūkio banko teatro arenoje, mados dizaineris Juozas Statkevičius pristatė naują kolekciją.
Juozo Statkevičiaus šou
Juozas Statkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mados renginys prasidėjo skambant varpams ir bažnytinei muzikai. Salėje pakvipo bažnytiniais smilkalais. Prasivėrus durims ant raudono kilimo imitacijos žengė švytinti nuotaka įspūdinga balta ilga suknele. Netrukus jai įkandin pasirodė ir ilgaplaukis jaunikis.

Susirinkusiuosius, apakintus tokio švytėjimo, netrukus dar labiau nustebino kolekciją demonstruojantys kiek netradiciniai modeliai – žmonės nykštukai. Publika negailėjo aplodismentų mažųjų nuotakos ir jaunikio porai. Po jų į sceną skambant bičių dūzgesį primenančiai muzikai žengė ne modeliško sudėjimo ponia elegantiškais juodais drabužiais.

Vėliau į sceną vienas po kito žengė modeliai aristokratiškai baltais veidais. Merginos, pasipuošusios tviskančiais papuošalais, stebino ne tik lengvutėmis besiplaikstančiomis perregimomis suknelėmis, bet ir įmantriais galvos apdangalais. Šie priminė iš medžiagos susuktų gėlių puokštes.

Tačiau buvo akivaizdu, kad modeliams drąsiai žengti podiumu kiek kliudo aukštakulniai bateliai. Vienas modelis neišlaikęs pusiausvyros eidamas beveik parklupo, tačiau salei dar nespėjus išsigąsti mergina jau žengė toliau.

Po vestuvinių suknelių pristatymo modeliai pasirodė pasipuošę baltais perukais, perrištais žydra juosta ir derančiais bateliais su žydru akcentu. Merginos vilkėjo dramblio kaulo spalvos sukneles. Buvo pristatyti du jų variantai – visai trumputės ir iki kelių.

Vėliau itin lieknos manekenės pristatė rusvas sukneles, derintas su dailiais siuvinėtais diržais. Po tokios pastelinės paletės drabužių žiūrovai džiaugsmingai pasitiko modelius, vilkinčius margus sijonus, puoštus blizgančiais elementais. Tai buvo spalvingosios kolekcijos dalies pradžia. Modeliai ėjo podiumu pasipuošę ryškiai raudonais, rožiniais, žaliais, oranžiniais, žydrais, violetiniais drabužiais. Įvairiaspalvių apdarų pristatymą pabaigė modelis trumpute raudona blizgia suknute.

Tuoj pat scenoje pasirodė odos spalvos triko – maudymosi kostiumėlius apsivilkusios merginos, pasipuošusios įspūdingomis juodomis skrybėlėmis ir akiniais nuo saulės. Po jų pasirodymo ant podiumo žengė ir vakaro šeimininkas Juozas Statkevičius. Dizaineris buvo sutiktas audringais plojimais. Ant raudonojo tako skambant aplodismentams išėjo visi vakaro modeliai.

Tačiau J.Statkevičius neskubėjo priimti gėlių bei sveikinimų ir netrukus iš scenos dingo. Svečiai nuskubėjo vaišintis kava ir šampanu, o dauguma jų laukė dizainerio pasirodymo su gėlėmis. Tačiau J.Statkevičius publikai vis nesirodė, tad dauguma draugų ir pažįstamų sveikino jį užkulisiuose.

„15min“ dizaineris tikino apimtas daugybės emocijų ir žadėjo smulkiai papasakoti apie savo kūrinius pirmadienį.

Į renginį susirinko visa Lietuvos grietinėlė: bankininkas Vladimiras Romanovas su žmona, aktorius Vytautas Šapranauskas su sūnumi, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, dizaineris Kęstutis Rimdžius, prezidento Algirdo Brazausko dukterys Laima Mertinienė ir Audronė Usonienė, Artūras Zuokas su dukra, seserys Cholinos, Asta Valentaitė-Pinkevičienė, Giedrius Masalskis su žmona, J.Statkevičiaus tėvai ir daugybė kitų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius