-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai lieka viena diena iki kolekcijos pristatymo: Viktorijos Jakučinskaitės pasiruošimas „Suknelės išpažinčiai“

Šimtai telefono skambučių ir elektroninių laiškų, daugybė dalykų, kuriais privalu pasirūpinti, antraip pristatymas nebus toks, kokį visuomet įsivaizdavai ir planavai. Susitikimai, suknelių matavimai, paskutiniai renginio planavimo akcentai, galybė nemigos valandų ir... malonus, širdį kutenantis jaudulys – metus lauktas kolekcijos „Suknelės išpažintis“ pristatymas visai čia pat.
Viktorijos Jakučinskaitės pasiruošimas „Suknelės išpažinčiai“
Viktorijos Jakučinskaitės pasiruošimas „Suknelės išpažinčiai“ / Sivakoff Photography nuotr.

Jau šį ketvirtadienį kviestiniai svečiai žengs „Pirklių klubo“ laiptais į sofistikuotą Merkurijaus salę įvertinti dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės naujosios proginių suknelių kolekcijos, jau rytoj Viktorijos klientės, partneriai ir geriausi bičiuliai dauž vyno taures už madą ir grožį, o finalinius modelius nulydės aplodismentai gyvomis gėlėmis skęstančioje salėje.

Jau šį ketvirtadienį „Pirklių klube“ dizainerė pristatys proginių suknelių kolekciją „Suknelės išpažintis“. Nors renginys bus skirtas tik kviestiniams svečiams, visgi pristatymą bus galima stebėti tiesiogiai – Žmonės.lt ir shopspy.lt dovanoja tiesioginę renginio transliaciją visiems dizainerės gerbėjams visoje Lietuvoje.

Pristatymas bus išties išskirtinis: specialiai iš Olandijos atskrenda atlikėja Migloko, kuri kartu su orkestru „Džiazuojanti klasika“ atliks muzikinę dalį, pristatymo scenografiją kuria aktorius Gytis Ivanauskas, o podiumo dekoracijos yra kuriamos iš gyvų gėlių. „Dabar tik belieka laukti rezultato“, – šypsosi Viktorija.

„Kokia bus naujoji kolekcija? Tai suknelės, skirtos ypatingoms gyvenimo akimirkoms. Progoms, kai galime peržengti rutinos užburtą ratą ir atsiduoti magiškam jausmui“, – melancholiškai paskoja Viktorija Jakučinskaitė.

Sivakoff Photography nuotr./Viktorijos Jakučinskaitės pasiruošimas „Suknelės išpažinčiai“
Sivakoff Photography nuotr./Viktorijos Jakučinskaitės pasiruošimas „Suknelės išpažinčiai“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius