-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują kolekciją pristatysianti Ramunė Piekautaitė: „Daugelis mano klienčių gali pajusti vasarą bet kuriuo metų laiku“

Dizainerės Ramunės Piekautaitės kurti apdarai, kuriems būdingi lengvi, perregimi audiniai ir stipria kūrybinio braižo dalimi tapusios pastelinės spalvos, priverčia sparčiau plakti daugelio mada besidominčių moterų širdis. Netrukus naujos prabangios kolekcijos „Cruise 2013“ modeliai galės nugulti damų spintose, o balandžio 4 dieną vyksiantį R.Piekautaitės kolekcijos pristatymą tiesiogiai internetu galės pamatyti tik Žmonės.lt skaitytojai!
Ramunė Piekautaitė
Ramunė Piekautaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Trečiadienio rytą dizainerė sukvietė žiniasklaidos atstovus į Vilniaus senamiestyje įsikūrusį butiką, kuriame pasakojo apie kolekcijos koncepciją, tendencijas ir augantį lietuvaičių susidomėjimą šiomis tarpsezoninėmis linijomis.

Dizainerė padėkojo visiems susirinkusiems ir atviravo, kad šios kolekcijos pristatymu norėjo padaryti šventę savo klientėms, kurios vasarą gali sau leisti turėti bet kuriuo metų laiku.

„Kolekcija bus labai lengva, šilkinė ir plazdanti. Kruizas – tai šventinių progų, kurios mūsų laukia vasarą, puokštė. Pradėsime švęsti vasarą, nors už lango ja dar nekvepia“, – juokėsi R.Piekautaitė. 

Nauja jos kolekcija – tai tarpsezoninės linijos, dedikuotos prabangioms atostogoms, kelionėms ir kitiems vasaros malonumams, kurių neatsiejama dalis – stilingas ir suderintas garderobas. 

Ramunė juokėsi, kad su jos išskirtinėmis kokteilinėmis suknelėmis pasipuošusios damos gerai jausis ne tik Romano Ambramovičiaus jachtoje, bet ir dieną nutarusios pasivaikščioti Pietų Prancūzijos pakrante, Monake ar Kanuose. 

Naujoje kolekcijoje bus pristatyta 50 modelių. „Bus pilnas garderobas moterims: kelnės, suknelės, sijonai, tunikos ir labai puošnios vakarinės suknelės. Šiek tiek bus odinių drabužių, bet dominuos nėriniai, šilkas ir pastelinės spalvos. Beje, moterys, užsisakydamos po kolekcijos pristatymo, galės pasirinkti patinkančią spalvą ir savo garderobą nuspalvinti pačios“, – Žmonės.lt pasakojo dizainerė. R. Piekautaitės kolekcija klientams ir žiniasklaidos atstovams bus pristatyta pirmąją balandžio savaitę, o parduotuves pasieks mėnesio pabaigoje

Ramunė teigė, kad įkvėpimas visada ateina iš gyvenimo, nes ji nuolat stebi klientų poreikius. Anot jos, vasarą yra itin daug progų ir praeitais metais ji labiau orientavosi į išleistuves ir jaunesnes merginas. Tačiau atsidaro daugiau ponių, kurios pradėjo domėtis proginiais rūbais, todėl ir atsirado didesnė ir platesnė kolekcija, kurią jau kitą savaitę pristatys R.Piekautaitė.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius