-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują rankinių kolekciją „Gervė“ pristačiusi dizainerė Irena Serapinienė svajoja užkariauti Japonijos rinką

Pažaislio vienuolyno teritorijoje įsikūrusio svetingumo komplekso „Monte Pacis“ pirmojo gimtadienio proga naują savo darbų kolekciją „Gervė“ pristatė rankinių dizainerė Irena Sepaninienė. Didžioji anksčiau nedemonstruotų kūrinių dalis po mažiau nei mėnesio bus pristatyta specializuotoje parodoje Japonijoje.
Rankinių kolekcija „Gervė“
Pristatymo akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Dizainerė sakė, kad į Tokiją, kur birželio 4–6 d. vyks paroda, ji veš apie šešiasdešimt rankinių. Ar visos jos bus pristatomos dar neaišku.

Po to, kai prieš metus viešėjo Japonijoje, I.Serapinienė daug sužinojo apie šios šalies gyventojų charakterį ir įpročius. Informacijos jai suteikė šioje Tolimųjų Rytų šalyje gyvenanti pusseserė Neringa ir keli japonai, su kuriais autorė bendrauja socialiniais tinklais.

„Japonės – santūrios, jautrios, elegantiškos. Visai kaip paukštis, pasirinktas naujausios kolekcijos simboliu“, – apie gervę kalbėjo kūrėja.

I.Serapinienė neabejoja, kad japonams svarbu yra ir daikto išvaizda, ir jį kūręs žmogus. Jei kas nors iš šių elementų jiems nepatinka, tuomet net brangiausią aksesuarą gali siūlyti nemokamai, niekas jo neims.

I.Serapinienė kol kas apie užsakovų būrius iš Japonijos nesvajoja. Ji įsitikinusi, kad rasti savąją rinką jai prireiks bent trejų metų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pristatymo akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Pristatymo akimirka

„Tą dieną, kai sprendžiau, ar skristi į Japoniją, mano gyvenime įvyko net keletas įdomių sutapimų. Vyras gavo bilietus į tik kelias dienas Kaune rodytą oratoriją „Sakurų prisiminimai“, mūsų sėdimos vietos buvo pakeistos į daug geresnes, o po premjeros žurnalistams teko duoti interviu apie Japoniją. Tai buvo ženklas, kad turiu vykti“, – sakė I.Serapinienė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Irena Serapinienė su šeima
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Irena Serapinienė su šeima

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius