Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekinio ženklo „Elfai“ kūrėja Dovilė Puišienė Paryžiuje surengė mamoms skirtų drabužių fotosesiją

Drabužių prekinio ženklo „Elfai“ kūrėja Dovilė Gibavičiūtė-Puišienė (32) iš Ukmergės kuria stilingą aprangą vaikams ir jų mamoms. Jos kurti vaikiški ir moteriški drabužiai dera vieni su kitais, todėl mamos, panorusios apranga susiderinti su savo atžala, noriai puošiasi Dovilės kūriniais.
Dovilės Puisienės kurtų drabužių fotosesija Paryžiuje
Dovilės Puisienės kurtų drabužių fotosesija Paryžiuje / Erikos Majauskienės nuotr.
Temos: 1 Mada

„Trečius metus kuriu drabužius vaikams ir moterims „Elfai“. Per šį laiką įkūriau siuvyklėlę ir subūriau kolektyvą, kuriuo labai didžiuojuosi. Dažniausiai nesunkiai perprantu moterų pageidavimus ir jų norą, kad apranga stilistiškai būtų panaši į vaikų, todėl drabužiai ne tik derinami tarpusavyje, bet ir stengiamės, kad vaikiški derėtų su moterų, berniukų – su mergaičių“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Dovilė, drabužius pardavinėjanti Kaune, Klaipėdoje, Palangoje ir turinti savo internetinę parduotuvę.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Gibavičiūtė-Puisienė
Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Gibavičiūtė-Puišienė

Dailę studijavusi kūrėja tikina dizainere savęs nevadinanti, tačiau be kūrybos neįsivaizduojanti savo gyvenimo.

„Drabužių kūryba – neatskiriama mano gyvenimo dalis. Stengiuosi, kad jie būtų ne tik patogūs, bet ir dvelktų menišku prieskoniu. Nesisavinu dizainerio profesijos iš tam nusipelniusių ir baigusių specialius mokslus žmonių, todėl jokiu būdu nevadinu savęs dizainere. Manau, kad šia sąvoka Lietuvoje be jokio pagrindo švaistomasi per dažnai“, – savo požiūrį dėstė kūrėja.

Asmeninio albumo nuotr./ Dovilės Gibavičiūtės-Puisienės kūryba
Asmeninio albumo nuotr./ Dovilės Gibavičiūtės-Puišienės kūryba

Mamos – ne tik mamos, bet ir moterys!

Kūrėja pasidžiaugė paskutine savo fotosesija romantiškajame Paryžiuje.  Miestą ji teigė pasirinkusi neatsitiktinai – anot Dovilės, būtent Paryžius artimas jos meniškai sielai.

Nuotraukose užfiksuoti kūriniai – naujas vėjo gūsis menininkės kūryboje: tokiu būdu moteris pristatė savo vienetinių drabužių kolekciją.

„Elfų“ pirkėjai mato tik vieną mūsų pusę – „daugiaserijinius“ drabužius, tačiau yra ir kita, vienetinių drabužių serija. Ši fotosesija – tarsi atvaizdas to, kuo aš gyvenu pastaruosius metus. Esu įsitikinusi, kad Lietuvos moterys mėgsta puoštis ir turi gerą stiliaus pojūtį, tačiau vaikų auginimas ir rutina tai tarsi nustumia į šalį. Man labai svarbu, kad mama būtų ne tik mama, bet ir moterimi, kuri nebijo savęs parodyti ir puoštis“, – teigė Dovilė, kuri neabejojo, kad moters-mamos pagrindinis drabužis neturėtų būti tik sportinis kostiumas.

Erikos Majauskienės nuotr./Dovilės Puisienės kurtų drabužių fotosesija Paryžiuje
Erikos Majauskienės nuotr./Dovilės Puisienės kurtų drabužių fotosesija Paryžiuje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius