Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 veiksmai, kurių nereikėtų daryti išsiskyrus su savo vaikinu

Jeigu neseniai išsiskyrėte su savo vaikinu, jums reikėtų pasimokyti iš vienos danės klaidos, kuriai neseniai buvo pateikti kaltinimai už savo buvusio vaikino persekiojimą telefonu.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiems partneriams.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiems partneriams. / Photos.com

Vargšė mergina jam sugebėjo paskambinti net 65 tūkstančius kartų per metus! Todėl net jeigu jus ir palieka, tikrai neverta dėl to eiti iš proto ir, juo labiau, persekioti savo buvusįjį. Tinklalapyje cosmopolitan.com surašyti 5 veiksmai, kurių išsiskyrus su savo vaikinu daryti tikrai nevertėtų.

Neskambinkite jam kaskart vos apie jį pagalvojate

Jeigu apie savo buvusį vaikiną galvojate kas penkias minutes, tikrai neverta dėl to jaudintis. Tai visiškai normalu, ypač jeigu draugavote ne vienus metus. Be abejonės, jus sieja daugelis dalykų, kuriuos visiškai netikėtai prisiminsite, atsidūrę jūsų abiejų taip mėgstamoje kavinėje ar kitoje dažnai lankytoje vietoje. Tačiau tikrai nevertėtų jam skambinti kas kartą vos tik apie jį pagalvosite, nes tai išsiskyrimo skausmo tikrai nepalengvins.

Nesidalykite savo emocijomis per „Facebook'ą“

Daugelis jus gerai pažįstančių draugų tikriausiai supras ką jūs turite omenyje, jeigu ant savo sienos parašysite įžeidžiančius komentarus, skirtus jam, ar pradėsite guostis, kad jums sunku gyventi. Taip daryti nereikėtų dėl dviejų priežasčių: pirma – prieš savo draugus tikrai atrodysite nekaip, antra – jūsų buvęs pamanys, kad negalite jo pamiršti. Dėl to tik pati jausitės kur kas blogiau. Todėl nepamirškite, kad „Facebook'as“ nėra jūsų dienoraštis.

Nesistenkite iš karto pakeisti savo išvaizdos

Jau rašėme ne vieną kartą ir dar kartą pakartosime: tik išsiskyrusios nueikite į grožio saloną ir iš jo galite išeiti atrodančios kaip Javieras Bardemas filme „Šioje šalyje nėra vietos senukams“ (angl. „No Country For Old Men“). Kas yra blogiau nei būti neseniai išsiskyrusiai? Būti neseniai išsiskyrusiai ir vaikščioti su baisia šukuosena. Pasistenkite nedaryti jokių reikšmingų pokyčių iš karto po skyrybų, verčiau šiek tiek pabūkite ramiai ir pagalvokite, ko jūs iš tiesų norite, kadangi pernelyg didelis stresas po skyrybų gali pasireikšti visiškai neapgalvotais veiksmais, dėl kurių vėliau galite labai pasigailėti.

Nesileiskite į naujus santykius

Daugelis sako, kad trumpi ir nereikšmingi romanai po skyrybų gali išgydyti. Mes dėl to neprieštaraujame, tačiau pasistenkite nepasinerti į naujus ir rimtus santykius. Tai nepatartina jau vien dėl to, kad išlieka labai maža tikimybė, jog su naujuoju vaikinu draugausite ilgai ir laimingai.

Nebandykite iškart tapti „tik draugais“

Mes sukūrėme jums nedidelį testuką, kad išsiaiškintumėte, ar galite su savo buvusiuoju ir po skyrybų palaikyti ryšius. Testą sudaro tik vienas paprastas klausimas – ar jūs gerai jaustumėtės, jeigu jis pradėtų pasakoti apie savo naująją merginą? Jeigu manote, kad jums tai netrukdytų, tuomet laisvai galite ir toliau su juo bendrauti, tačiau, jeigu į klausimą atsakėte griežtą ne, tuomet apie draugystę po skyrybų negali būti jokios kalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius