Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

7 ženklai, kurie išduoda, kad esate gera lovoje

Apie tai, ar su ja gera lovoje, pagalvoja kiekviena moteris ir mergina. Žinoma, kas patinka vienam vyrui, gali visiškai nepatikti kitam, tačiau nepaisant to, ką mėgsta ir ko nepakenčia jūsų partneris, ar jam gera su jumis lovoje, išduoda 7 ženklai, rašo Yourtango.com.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / „Shuterstock“ nuotr.

1. Jis įtempia rankų ir kojų raumenis. Tai – fiziologinis požymis, kad vyras yra absoliučioje ekstazėje. Jei pastebėjote, kad jūsų partneris įtempė visus raumenis, neabejokite savimi.

2. Jis iškart nori pakartoti. Jei tikrai užbūrėte jo mintis, jis tikrai norės tai pakartoti. Tam, kad būtų pasiruošęs, jam gana vien minties apie seksą. Taigi nusiraminkite: jei vyras negali liautis, esate to verta.

3. Jis flirtuoja net ir viskam pasibaigus. Tai – dar vienas ženklas, kad to, kas ką tik įvyko lovoje, jam negana. Flirtuodami jie neriasi iš kailio tam, kad įsitikintų, jog bus ir dar vienas kartas. O kas nori pakartoti tai su ta, kuri buvo prasta?

4. Jis noriai jus liečia. Šioje vietoje kalbama apie prisilietimus po to, kai jau permiegojote. Jei vyras noriai prisiglaudžia, apkabina, prisiliečia, tai reiškia, kad jaučia jums trauką. Prisilietimas – tarsi priminimas apie tai, ką kartu galite patirti. Vadinasi, jam buvo gera.

5. Jis sako, kad buvo puiku. Jei jau vyras taip pasakė, vadinasi, taip ir galvoja. Jis tikrai nesistengia būti mandagus – tik nori paraginti jus ir toliau daryti tai, ką puikiai mokate. Nenuvertinkite jo komplimentų.

6. Jums buvo gera. Sakoma, kad tango šoka dviese. Jeigu jums mylėtis su juo buvo keista, nepatogu, nemalonu, ko gero, taip pat jautėsi ir jis. Jei pati jautėte aistrą ir geismą, galima tikėti, kad taip jautėsi ir jis.

7. Jis išbando naujus triukus. Dauguma vyrų yra labai konkurencingi. Jeigu jam labai patinka tai, ką jūs darote lovoje, vyras pajaus poreikį jus pranokti, todėl imsis naujovių. Jei pastebėjote, kad lovoje jis daro tai, ko ligšiol niekad nebandė, supraskite: jam su jumis labai gera, taigi pats stengiasi būti ne prastesnis.

Fotolia nuotr./Intymi akimirka
Fotolia nuotr./Intymi akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius