Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kodėl vaikinai gali bijoti prie jūsų prieiti?

Dauguma merginų svajoja apie tai, jog vaikinai visada žengtų pirmą žingsnį. Tačiau ar susimąstėte apie tai, jog galbūt kai kurie jūsų veiksmai gali vaikinus išgąsdinti ir atstumti?
Porelė
Porelė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 1 Santykiai

1. Jūs nuolat apsupta draugų būrio.

Kai mergina yra su draugų kompanija, vyrai turi galvoje, jog jie bus įvertinti greičiau nei jie nuo jos pasitrauks. Pagalvokite, kaip sunku prieiti prie merginos, jei ji viena, o ką jau kalbėti, jei ji su draugų kompanija.

2. Jūs per daug karšta.

Jeigu mergina iš pažiūros atrodo labai karšta, tai gali įbauginti vaikiną. Jis gali pamanyti, jog neturi jokių šansų.

3. Šokimas ant stalų (labai girta mergina)

Vaikinams tikrai patinka stebėti ant stalų šokančias merginas, tačiau vaikinai niekada neprisiartins prie tokios merginos. Nei vienas vaikinas tokios merginos nevertins rimtai. Prie girtos merginos prieis tik toks vaikinas, kuris domėsis kitais dalykais nei pokalbis ar pažintis.

4. Netvarkinga išvaizda

Jei mergina nuo savęs nori atbaidyti visus vaikinus, tai geriausias pasirinkimas būtų demonstruoti savo netvarkingą išvaizdą.

5. Atrodote pikta.

Šypsena ir akių kontaktas yra ženklai, rodantys prielankumą, tuo tarpu pyktis rodo, jog jūs save laikote geresne už kitus. Siųskite teigiamus fluidus ir prie jūsų prieis tikrai ne vienas vaikinas.

6. Šalia jūsų nuolat yra vaikinų.

Jūs galite atrodyti užimta, jei šalia jūsų nuolat suksis vaikinai. Jus pirmą kartą pamatęs vaikinas, niekada nežinos, ar jūs nedraugaujate su kažkuo, kas tuo metu jus lydi. Žinoma, kai kurie vaikinai gali jūsų paklausti, kiti ieškos prieinamesnio kelio.

7. Jūs turite žiedą.

Vaikinai yra tikrai nesupratingi – jie dažniausia neskiria paprasto žiedo nuo vestuvinio ar sužieduotuvių. O žiedas tikrai atbaido vaikinus greitai.

8. Atrodote labai užsiėmusi.

Lengviau prieiti prie merginos, kuri atrodo tarsi nuobodžiautų ir norėtų su kažkuo pasikalbėti. Jei mergina skaito knygą ar žurnalą arba savo demėsį sutelkusi į kompiuterį, ji atrodo itin užsiėmusi, todėl vyrai dažniausia tokių merginų nedrįsta trukdyti.

9. Prie jūsų sunku priartėti fiziškai.

Vaikinas gali laukti momento, kai mergina pajudės prie baro ar į tualetą, tačiau ji gali eiti per greitai arba eiti su krūva draugių. Kai kurios merginos netgi nesuteikia progos, jog vaikinai fiziškai galėtų pajudėti jų link.

10. Nesislėpkite.

Jei jūs visą vakarą praleidžiate sėdama kampe už kėdžių, jūs sudarote papildomų kliūčių vaikinams, kurie nori prie jūsų prieiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius