-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patarimai, kaip per pasimatymą elgtis droviems

Pavargote būti vienišas ir norite atverti pasimatymų pasaulio duris, tačiau vis dar nedrįstate to padaryti? Gali būti, kad pasimatymus gąsdinančiu potyriu paverčia jūsų drovumas.
Įsimintinas pasimatymas
Įsimintinas pasimatymas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Yra keletas būdų, kaip įveikti pasimatymų baimę. Jei pavargote būti vienišas, pasinaudokite šiais patarimais, kurie tikrai pavers jus pasimatymų asu.

Galvokite tik apie vieną pasimatymą

Susikoncentruokite į vieną pasimatymą, į kurį ketinate artimiausiu metu eiti. Pasimatymą laikykite paprastu susitikimu su kažkuo, kuris, kaip ir jūs, yra vienišas. Nebijokite – tikrai neturėsite daryti ko nors, ko nenorėsite. Niekas nevers apdalyti kito žmogaus bučiniais, jūs neprivalėsite su tuo žmogumi susitikti vėl. Jūs tiesiog susitinkate su kažkuo išgerti kavos, pasikalbėti ar pajuokauti.

Nepaverskite pirmo pasimatymo sudėtingu

Pirmo pasimatymo nepaverskite sudėtingu. Pavyzdžiui, susitikite tiesiog kavinėje, kuri jums patinka. Tai lengviau nei ieškoti itin prašmatnaus restorano. Mažiau nervinsitės, jei neketinsite imtis itin aktyvios ir ekstremalios veiklos.

Apgalvokite, ko norėsite paklausti, apie ką padiskutuoti

Pokalbis per pasimatymą – vienas sunkiausių dalykų ir tikrai ne tik droviems žmonėms. Todėl nieko blogo, jei tam bandysite pasiruošti. Pabandykite pakalbėti apie dalykus, kurie jums patinka, prisistatykite. Tačiau svarbiausia: pirmo pasimatymo metu nepasakytumėte per daug apie save. Nesistenkite dominuoti.

Atsiminkite, kad tai tik pasimatymas

Jei viskas bus gerai, tuomet turėsite ir kitą pasimatymą. Kartais žmonės sukelia sau nereikalingą stresą, per daug galvodami ir analizuodami tam tikrus dalykus. Pasimatymas nėra lengvas ir paprastas dalykas, bet jeigu per jį sutiksite žmogų, kuris jums skirtas, vadinasi, buvo verta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius