Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penki patarimai, kaip skoningai paskelbti žinią apie savo sužadėtuves socialiniuose tinkluose

Jis pasipiršo, tu sutikai ir esate be galo laimingi. Dabar metas šiomis džiugiomis naujienomis dalintis. Tokios žinios sklinda labai greitai, kartais net per greitai, turint omeny socialinių tinklų populiarumą, taigi „Huffington Post“ pateikia penkis pasiūlymus, kaip skoningi pranešti apie ketinimą tuoktis.
Sužadėtuvės
Sužadėtuvės / 123RF nuotr.

1. Pirmiausia – artimiausi žmonės. Neskelbkite šios žinios „Facebook“, „Twitter“ ar kituose socialiniuose tinkluose, kol apie apie sužadėtuves nežinos artimiausi šeimos nariai bei draugai. Jeigu sužadėtuvės buvo ne intymios ir buvo liudininkų, paprašykite jų, kad kol kas neviešintų jokių nuotraukų ir žinučių apie tai, kas ką tik įvyko. Nedelskite ir per artimiausias kelias dienas asmeniškai praneškite naujienas šeimos nariams ir artimiausiems žmonėms, o po to naujienos galės sklisti iš lūpų į lūpas ir jums neteks nusivilti, kad močiutė apie sužadėtuves sužinojo iš kaimynės, kurios anūko draugė buvo tavo klasiokė.

2. Mažiau yra daugiau. Kai jau visi svarbiausi žmonės apie sužadėtuves bus išgirdę asmeniškai, galite apie tai paskelbti ir socialiniuose tinkluose, bet darykite tai santūriai. Paprasčiausiai pasikeiskite statusą arba parašykite vieną trumpą žinutę apie artėjančius gyvenimo pokyčius, galbūt paviešinkite vieną nuotrauką. Venkite skelbti šią žinią pompastiškai, t.y. neatrašinėkite į kiekvieną sveikinimą (užteks, kai praėjus dienai nuo naujienos paskelbimo padėkosite visiems sveikintojams bendrai), nedetalizuokite kiekvienos piršlybų sekundės, nepublikuokite didžiulo nuotraukų albumo. Priešingu atveju rizikuojate pasirodyti lėkštai ir pagyrūniškai.

123FR nuotr./Sužadėtuvės
123FR nuotr./Sužadėtuvės

3. Žinutė turi būti asmeniška. Venkite klišių. Nebūtina skelbiant šią žinią pripažinti savo išrinktajam meilę (tai juk ir taip akivaizdu), cituoti visiems žinomų žodžių iš populiarių meilės dainų, apipavidalinti nuotraukas širdutėmis ir pan. Pasistenkite, kad žinutė būtų kuo asmeniškesnė – tada ji tikrai visiems ją skaitantiems/matantiems sukels šypseną. Štai čia galite pamatyti puikų pavyzdį, kaip tai padaryti.

4. Pagalvokite apie kitus. Savo džiugiomis naujienomis dalinkitės skoningai ir turėkite omenyje, kad ne visiems meilės reikalai sekasi taip puikiai kaip jums. Venkite išpūstai girtis, primindami tiems, kas dar nerado savo antrosios pusės arba išgyvena skyrybas, kad jų asmeninis gyvenimas šiuo metu visai nesiklosto. Tai džiugi naujiena (ypač jeigu gavote žiedą su keturių karatų deimantu), bet prieš publikuodami ją paskaitykite kelis kartus, kad įsitikintumėt, jog tikrai neskambate pagyrūniškai.

5. Gerbkite savo išrinktojo norus. Nepamirškite, kad poroje yra du žmonės, todėl prieš paskelbdami bet kokią su sužadėtuvėmis susijusią žinutę socialiniuose tinkluose privalote pasitarti su antrąja puse. Abu turite pritarti pasirinktam žinutės paskelbimo būdui. Ir viešindama nuotrauką prisimink, kad joje turi matytis tu, tavo mylimasis ir žiedelis, o ne vien žiedas – juk susižadėjai su žmogumi, o ne deimantu.

123RF nuotr./Sužadėtuvės
123RF nuotr./Sužadėtuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius