Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkios populiariausios sekso turizmo šalys

Pastaraisiais metais sekso turizmas įgavo alternatyvaus poilsio statusą ir kaip reikiant įsibėgėjo. Turistų agentūrų atstovų teigimu, kiekvienais metais tokia poilsio forma vis labiau populiarėja, rašo travel.co.uk.
Tailando transseksualai
Tailando transseksualai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viena britų kelionių agentūra atliko apklausą ir išsiaiškino, kad į egzotiškas šalis ir erotiškas keliones daugiausiai leidžiasi 25–50 metų žmonės. Tarp sekso turistų esama ir vyrų, ir moterų, ir turinčių šeimas, ir laisvų žmonių.

Kiekvienas tikisi tokiose kelionėse romantikos, aštrių pojūčių ir ekstremalių situacijų. Anot žinovų, sekso turizmas padeda žmonėms atsikratyti kompleksų ir streso bei pademonstruoti savo seksualinius sugebėjimus.

Olandija

Olandija – tikra europietiška Meka įvairių seksualinių pramogų mėgėjams. Galima užsisakyti įvairių paslaugų buvusiame „raudonųjų žibintų kvartale“ arba aplankyti pornoteatrą „Casa Rosso“, kur bet kuris norintis gali tapti spektaklio dalyviu.

Čekija

Pradedantiesiems, o taip pat ir tiems, kurie vertina romantiką bei tradicinį seksą, labiausiai tiks Čekija. Šioje šalyje meilės verges turistai užsisako telefonu, išsirenka gatvėje arba kreipiasi į elitinį naktinį klubą, kur  teikiamos intymios paslaugos. Madingomis tendencijomis šioje šalyje laikomi korporatyviniai vakarėliai viešnamiuose.

Brazilija

Viena populiariausių sekso turizmo šalių – Brazilija. Nepaisant to, kad oficialiai šioje šalyje prostitucija draudžiama, turistams siūlomos karštos brazilės pagal kiekvieno skonį. O štai per karnavalą, vykstantį vasario pabaigoje, jo atmosfera dar labiau įkaitinama sekso orgijomis. Beje, Brazilijoje itin negatyviai žiūrima į netradicinės seksualinės orientacijos žmones, todėl gėjams ir lesbietėms ši šalis gali būti net pavojinga.

Таilandas

Ši šalis plačiai žinoma kaip pasaulio sekso turizmo sostinė. Čia turistams siūlomos itin pikantiškos intymios paslaugos už juokingai mažą kainą. Vienas iš populiariausių vietinių pasilinksminimo būdų – tai garsusis tailandiečių masažas. O moterys, atvykusios į šią šalį, gali užsisakyti ne šiaip sau vyrą vienai nakčiai, bet ir ekskursijų ir restoranų palydovą. Žodžiu, moteris, sumokėjusi pinigus, pasijunta tikra karaliene, kurią visur lydi „nuolankus tarnas“.

Kuba

Ir ši šalis gana svetingai sutinka sekso turistus  iš viso pasaulio. Čia taip pat galima atrasti palydovą, kuris „nemokamai“ palydės ne tik į diskoteką ar į pliažą, kadangi oficialiai šioje šalyje prostitucijos nėra.

Тačiau turistai, vykstantys ieškoti sekso romantikos svetur, turėtų nepamiršti, kuo jie rizikuoja ir kuo dažnai baigiasi tokios kelionės. Tai ir venerinės ligos, perduodamos lytiniu keliu, ir galimybė atsidurti vietos policijoje, jei partneris – nepilnametis, tačiau nuslėpęs savo tikrą amžių. Ir visokie nutikimai su narkotikais...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius