Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Princas Williamas vestuvių išvakarėse susitiko su vestuvių laukiančiais smalsuoliais

Penktadienio rytą prie altoriaus žengsiantis princas Williamas ketvirtadienio vakarą pamalonino tūkstančius smalsuolių, išsirikiavusių prie būsimojo vestuvių maršruto, asmeniškai ateidamas pasisveikinti su iškilmių laukiančiais žmonėmis.
Princas Williamas
Princas Williamas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ekspromtu nuo Bakingamo rūmų iki Trafalgaro aikštės vedančioje The Mall gatvėje pasirodęs princas drauge su broliu princu Harry dėkojo tūkstančiams gerbėjų už palaikymą. Apie pusę devynių vakaro susitikti su besibūriuojančia minia atėjęs princas Williamas sukėlė tikrą euforiją. Šimtai gerbėjų tiesė rankas, o kai kurie net negalėjo suvaldyti ašarų ir šaukte šaukė linkintys princui sėkmės svarbiausią jo gyvenimo dieną.

Antrasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą esantis princas Williamas negailėjo šypsenų, atrodė paprastas ir atsipalaidavęs. Atėjęs susitikti su gerbėjais jis vilkėjo įprastus marškinius, tamsų megztinį, noriai spaudė rankas ir juokavo. Ypač daug dėmesio jis skyrė mažiesiems, besibraunantiems jo link. „Negaliu patikėti, kad jis iš tiesų atėjo su mumis susitikti. Tai dar kartą įrodo, koks jis šiltas ir draugiškas žmogus“, – susižavėjimo neslėpė vienas čia pat buvusių vyrų.

Princas Harry laikėsi kiek atokiau nuo brolio, matyt, nenorėdamas atitraukti visų dėmesio nuo brolio. Dalis televizijos operatorių nė nespėjo jo pastebėti.

Kiek anksčiau ketvirtadienį su vestuvių laukiančiais smalsuoliais susitiko antroji princo Williamo tėvo princo Charleso žmona Kornvalio grafienė Camilla.

Keletą nuotraukų iš princo Williamo susitikimo su gerbėjais pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius