-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-metė Paulina Gudaitytė iš Prienų suspindėjo ant Romos aukštosios mados podiumo

Santo Spirito in Sassia vienuolyne aukštosios mados kolekcijas šią liepą pristatė ne tik garsios mados žvaigždės – Jeanas Paulis Gaultier, Raffaella Curiel, Renato Balestra, Abed Mahfouz ir kitos. Ant podiumo vyko ir jaunųjų talentų konkursas. Jauni stilistai pristatė kasdieninių drabužių iš itin originalių audinių vienetines kolekcijas. Balta poplino palaidine rūbinėje vilkėjo daili lietuvaitė iš Prienų Paulina Gudavičiūtė.
Paulina Gudaitytė Tony Wardo kolekcijos pristatyme
Paulina Gudaitytė Tony Wardo kolekcijos pristatyme / Altaroma.it/Affaele Soccio, Luca Sorrentino nuotr.

Jau tą patį vakarą Paulina žengė ant Renato Balestra podiumo, o kitą mados savaitės dieną lietuvę sutikau pas vieną garsiausių arabų mados kūrėjų Tony Wardą. Dizaineris sutiko nusifotografuoti su manekene iš Lietuvos. Paulina – jau trečia lietuvė, kuriai teko garbė eiti šio kūrėjo podiumu. Tony Wardo kolekcijas yra demonstravusios Vaida Tamulėnaitė ir Ieva Šiškutė.

Paulina, tu Romoje ant aukštosios mados podiumo pirmą kartą? Kokiose dar mados sostinėse teko būti? Kiek metų tau buvo, kai išvykai iš Lietuvos demonstruoti madas?

Vos man sukako 15 metų, išvykau iš Prienų į Paryžių. Taip, aš Romoje demonstruoju pirmą kartą. Teko dirbti Japonijoje, Kinijoje.

O kokiame mieste labiausiai patinka demonstruoti? Į kokią mados sostinę svajoji pakliūti?

Labiausiai man patinka Milanas. Ten aš geriausiai jaučiuosi. Bet dabar mano svajonių miestas – Niujorkas. Dar niekada ten nebuvau, norėčiau  paragauti niujorkietiško gyvenimo.

O kokios tu agentūros mergina? Ar džiaugiesi, kad tave atsirinko arabas Tony Wardas? Juk arabų kūrėjai manekenėms geriausiai moka.

Mano agentūra yra Milane, tai – „The One“. Labai rūpestingas agentas atlydėjo mane ir į Romą. Dar nežinau, kiek uždirbsiu. Kai grįšiu į Milaną viską susiskaičiuosiu.

O kur gyveni Milane, ar agentūra išnuomojo butą?

Aš gyvenu apartamentuose su kitomis dviem lietuvėmis ir latve. Mes sudarėme taip vadinamą Baltijos bloką. Labai gerai sutariame.

O kas tavęs laukia Lietuvoje? Mama? Tėtis? Ar draugas?

Jurgos Jurkevičienės nuotr./Paulina Gudaitytė su dizaineriu Tony Wardu
Jurgos Jurkevičienės nuotr./Paulina Gudaitytė su dizaineriu Tony Wardu

Mano tėtis mirė kai buvau visai maža, esu mamos vaikas. Ji manęs laukia.

Ką veikia Prienuose tavo mama? Ar laikaisi dietos, kad galėtum demonstruoti tokias prabangias suknias kaip arabų kūrėjo Tony Wardo?

Mano mama yra mokytoja, ji dirba Prienuose mokykloje. Ne, nesilaikau jokių dietų. Mes visos Milane mėgstame skaniai pavalgyti, pačios gaminame spagečius „alla carbonara“. Mėgstu picas ir itališkus ledus.

Bet tavo akcentas marijampolietiškas?

Mama kilusi iš Marijampolės. Aš greitai perimu akcentą. Dabar labai noriu kuo greičiau išmokti italų kalbos.

Ar esi savarankiška? Minėjai, kad esi vienturtė duktė.

Savarankiškumo įgijau tik išvykusi iš namų. Kartą Japonijoje pavėlavau į repeticiją, buvau atmesta be jokių išlygų. Ir to užteko, daugiau nebevėluoju.

Pabaigei mokyklą, bet toliau nestudijuoji?

Nutariau pakeliauti po pasaulį, išbandyti manekenės karjerą. Jei reikės, Milane dirbsiu visą vasarą. Na, o jei nepasiseks, pagalvosiu, ką toliau veikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius