-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-ojo Kristės Kaikarytės gimtadienio akcentai: teminis makiažas ir daugybė moliūgų

Kaliniai, kariškiai, vienuolės, medicinos pagalbos personalas, teletabiai, riteriai, velniukai, princesės, kunigai ir kiti personažai sekmadienio vakarą užplūdo Kaune esančią „PuntoJazz Palėpę“, kurioje savo aštuonioliktą gimtadienį šventė renginių organizatorės, vestuvių planuotojos Kristinos Kaikarienės ir plastikos chirurgo Vyginto Kaikario dukra Kristė. Svarbiai sukakčiai, po kurios jį bus „įšventinta“ į suaugusiųjų gretas, jubiliatė pasirinko Helovino temą.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Artimiesiems šventes rengti sunkiau nei klientams. Jie dažnai girdi mano idėjas ir, žinoma, per sau svarbias progas tikisi stebuklų“, – su šypsena sakė K.Kaikarienė. 

Kadangi vakarėlio tema buvo aiški, jai reikėjo tam tinkamos erdvės. Po ilgų dvejonių pasirinkta 30-iai žmonių erdvi, bet ne per didelė patalpa, kurioje tilpo trys skirtingų vaišų stalai, „Radistų“ Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus įrengta šokių erdvė ir net makiažo kambarys. Pastarajame savo helovininę išvaizdą galėjo patobulinti tie, kurie namuose tam neturėjo nei laiko, nei sąlygų. 

`ventės akimirka
Šventės akimirka

K.Kaikarienė su šypsena kalbėjo, jog sudėtingiausia buvo išskobti moliūgus. Įvairių dydžių rudens gėrybių ji įsigijo iš vienos pakaunės ūkininkės, į kurios sodybą užklydo po vieno renginio važiuodama namo.

Moliūgai tapo ne tik dekoracijomis, žibintais, bet ir indais. Juose buvo patiekta nemažai užkandžių. Kai kurie patiekalai virto mielais helovininiais baisuokliukais. Specialiai gimtadieniui ruošti ir gėrimai, tokie kaip „Vorų trauktinė“. Šventei pagaminta ir sienelė, skelbianti, jog Kristei jau 18. 

Pati Kristė sakė per gimtadienį norėjusi būti pačia gražiausia ragana. Šį personažą ji įkūnydavo ir anksčiau, bet niekuomet neturėdavo suderinto kostiumo ir nesidarydavo teminio makiažo. Šįsyk K.Kaikarytės raganiška šukuosena rūpinosi grožio studija, o ant veido šikšnosparnius ir mėnulius piešė dailininkė, visažistė Rasa Staskonytė. 

„Kokie Helovinai iki aštuoniolikos? Juk juos dažniausiai švęsdavome namuose“, – sakė K.Kaikarytė. 

`ventės akimirka
Šventės akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius