-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė švenčia 23-iąjį gimtadienį: „Man, kaip Kvietkutei, gėlių nebus per daug“

Šeštadienį Monika Šedžiuvienė pabudo šventiškai nusiteikusi. Balandžio 25-ąją jai suėjo 23-eji. „Gimtadienio rytas man visuomet būna ypatingas. Vos pabudusi kasmet sulaukiu daug dėmesio iš artimųjų ir draugų, labai smagu“, – Žmonės.lt sakė Monika.
Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė / „Instagram“ nuotr.

Šiemet ji žvakutes ant torto pūs Vilniuje. Ir nors didelio vakarėlio neplanuoja, pasveikinti užsukusius bičiulius žada pakviesti jaukiai pasisėdėti. „Didelės šventės neplanuoju. Artimiausios draugės žino, kad visuomet yra laukiamos. Pasikepsim lauke ką nors, pavalgysim, pakelsim taurę ir tiek“, – pasakojo Monika.

Jis išvykęs į užsienį, nesusitiksim.

Gimtadienio vakarėlyje Monikos vyras Andrius Šedžius nedalyvaus. „Jis išvykęs į užsienį, nesusitiksim“, – Žmonės.lt sakė Monika, susilaikydama nuo platesnių komentarų. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Andriaus Šedžiaus reakcija į kalbas apie skyrybas su žmona Monika: „Skirtis nesiruošiu“

Monika užsiminė, kad mėgsta praktiškas dovanas, jai patinka, kai daiktai atrandą vietą kasdieniame gyvenime, o ne tik renka dulkes stovėdami lentynoje. „Tai gali būti kosmetika, drabužiai, aksesuarai ar papuošalai. Žmogus, dovanodamas man tokias dovanas, niekada neprašaus pro šalį“, – sakė ji.

Dar viena Monikos silpnybė – gėlės. „Man, kaip Kvietkutei, gėlių nebus per daug, visos jos yra gražios. Mėgstu ir rožes, ir tulpes, ir lauko gėles, patinka eustomos“, – pasako Monika.

Didžiausiomis dovanomis ji laiko ne materialius daiktus, o parodytą artimų žmonių ir bičiulių dėmesį. Viena įsimintiniausių gimtadienio staigmenų – praėjusiais metais geriausios draugės padovanotas neeilinis tortas, kuris vizualiai atrodė kaip „Chanel“ rankinukas. „Tai buvo netikėta ir maloni staigmena, kurią atsimenu iki šiol“, – sakė pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šedžiuvienė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šedžiuvienė

Ji sako mėgstanti staigmenas ir niekuomet nesudaranti dovanų, kurias norėtų gauti, sąrašo. „Nesuprantu ir tų žmonių, kurie per gimtadienius kažką sau pasidovanoja. Nematau tikslo to daryti. Jei kažko reikia – pasitaupau ir nusiperku. Kam čia ieškoti pateisinimo, kad, va, gimtadienis, tai imsiu ir nusipirksiu. Nereikia sureikšminti“, – mintimis dalijosi ji.

Pati sau Monika ateinančiais metais linki laimės ir sėkmės, tačiau  kas telpa į tuos žodžius, ji neatvirauja. „Nenoriu sakyti, nes kažkaip keistai nuskambės viskas. Tik noriu, kad metai būtų geri“, – sakė ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Monika Šedžiuvienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Monika Šedžiuvienė

TAIP PAT SKAITYKITE: 172 cm ūgio Monika Šedžiuvienė sveria 55 kg: „Nesistengiu būti liekna, man patinka moteriškos formos“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius