-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

29-ąjį gimtadienį švenčianti Nijolė Pareigytė: „Gyvenime dabar viskas pasikeitę – anksčiau būtume šėlę iki paryčių“

Lapkričio 27-ąją grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė švenčia savo 29-ąjį gimtadienį. Atlikėja teigė, kad nors oras už lango niūrokas, jos nuotaika – puiki ir pakylėta.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Luko Balandžio nuotr.

„Nuotaika gera, vis dėlto tai yra gimimo diena, šventė. Rytoj su artimiausiais draugais yra numatyta vakarienė pas vyrą restorane. Draugai labai išsibarstę po visą Lietuvą, todėl visus surinkti būtų labai sudėtinga – visi su savom šeimom, savais reikalais. Na, bet patys artimiausi, kurie yra nuolat kartu – kolegės, kelios draugės iš studijų laikų – atvyks pavakarieniauti. Jeigu bus gera nuotaika ir noras – galbūt po vakarienės ir kokį rimtesnį pratęsimą padarysime“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Nijolė.

Žinoma moteris prisipažino, kad jos gyvenime atsiradus dukrelei, viskas gerokai pasikeitė – triukšmingus vakarėlius iki paryčių pakeitė ramūs pasisėdėjimai: „Gyvenime dabar viskas labai pasikeitę – anksčiau būtume šėlę iki paryčių, o dabar, kai šalia jau vaikai, tai viskas kitaip. Pasisėdėjimai, vakarienės dabar tikrai tiek neužsitęsia kaip anksčiau. Pasėdėsim, pabendrausim ir trauksim kiekvienas į savo namus.“

Atlikėja tikino, kad dėl pasikeitusio gyvenimo būdo ji tikrai neliūdi ir su džiaugsmu priima šeimyninio gyvenimo ramybę.

Labai gerai, kai viską spėji padaryti savo laiku – buvo metas, kai rūpėjo tik linksmybės.

„Man atrodo, kad pati gamta taip viską sudėlioja. Atrodo, kad taip turėjo būti ir viskas. Aišku, būna kartais tokių minčių, kad va, anksčiau tai duodavom garo! Bet paskui iškart pasidžiaugiam, kaip gerai, kad jau visos esame su šeimomis. Neįsivaizduoju dabar savęs be vaiko. Dabar jeigu planuojame kažkokias išvykas, keliones, tai irgi visi žinome, kad būsime su vaikais, kad laisvalaikis bus kitoks. Bet juk toks gyvenimas, juk vaikas – didžiausias džiaugsmas!“ – tikino ji.

N.Pareigytė-Rukaitienė įsitikinusi, kad šeimynine ramybe mėgautis sugeba tie žmonės, kurie iki sukuriant šeimą spėjo paragauti visokio gyvenimo.

„Labai gerai, kai viską spėji padaryti savo laiku – buvo metas, kai rūpėjo tik linksmybės. Kažkuriuo metu buvo svarbiausia mokslai. Dabar neabejotinai svarbiausia yra šeima, bet tikrai nesijaučiu kažką aukojanti – kai laiku išsidūksti, išsiblaškai, tada viską priimi daug natūraliau. Kai matai, kaip auga tavo vaikas, koks jis yra laimingas – tai yra geriausia dovana“, – įsitikinusi moteris.

Tomo Pikturnos nuotr./Į naująjį Nijolės Pareigytės draugo klubą Klaipėdoje atvyko visos „69 danguje” grupės merginos.
Tomo Pikturnos nuotr./Į naująjį Nijolės Pareigytės draugo klubą Klaipėdoje atvyko visos „69 danguje” grupės merginos.

Moteris teigė, kad būtent dukrelė ir vyras nuo pat ryto jai teikia didžiausią džiaugsmą. Anot jos, dėmesys ir šiluma – svarbiausia: „Iš pat ryto sulaukiau vyro bučinio, vos tik akis spėjau pramerkti (juokiasi). Labai nudžiugino, nes pati kažkaip net pamiršau tą gimtadienį. Tie tikri, nematerialūs dalykai – vyro dėmesys, vaikas šalia – tai viskas, ko reikia.“

Paklausta, kokie buvo jos praėję metai, N.Pareigytė neslėpė emocijų, kad 28-ieji buvo bene ypatingiausi metai jos gyvenime: „Mano praeiti metai buvo tokieeeee, nu tokieeeee… Kai kuriems žmonėms pusė gyvenimo būtų prireikę. Santuoka, nėštumas, vaikelis – labai daug visko nutiko. Su vyru neseniai kaip tik pamąstėm – kiek daug nuveikėm per praėjusius metus! Tikrai turiningi, džiaugsmingi, emocionalūs metai buvo, kad visi tokie būtų! Tik, aišku, ne kiekvienais metais po vaiką (kvatojasi).“

Algirdo Kubaičio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Algirdo Kubaičio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius