-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Petravičienė: po antrų vestuvių – į Radži glėbį (papildyta liepos 17 d.)

Buvusios realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ dalyvės Agnės Petravičienės (33) gyvenime – tikra sumaištis. Alytaus spauda paskelbė, esą moteris išsiskyrė su sutuoktiniu Kęstučiu ir ištekėjo už vietos politiko ir verslininko.
Agnė Petravičienė ir Radžis Aleksandrovičius
Agnė Petravičienė ir Radži Aleksandrovičius / Žurnalo „Privatu“ viršelis

Nors dainininkė tokias kalbas neigia, muzikantės geriausias draugas Radžis Aleksandrovičius tikina jau pasveikinęs bičiulę neseniai atšoktų vestuvių proga.

Agne, ilgą laiką iš Tavo stovyklos sklido tik tyla, bet dabar ėmė ir driokstelėjo! „Alytaus naujienos“ paskelbė, kad išsiskyrei su vyru ir susituokei su kitu žmogumi...

Kas jau čia driokstelėjo? Man „Alytaus naujienos“ – ne naujiena. Tikrai nežinojau, kad tu jas prenumeruoji (juokiasi).

Jei buvo vieša tuoktuvių ceremonija, ją galėjo matyti daugiau žmonių. Be to, vietos spauda pranešė, kad Tavo naujas išrinktasis – politikos ir visuomenės veikėjas.

Žodžiai „jei buvo“ gali būti rašomi ir atvirkščiai, pavyzdžiui, kas tada, jei nebuvo ir nė vienas nematė? Apie politikos ir visuomenės veikėjus pasakysiu tik tiek: jie yra savo srities atstovai, o aš – savosios. Tiek apie juos.

Juk nenuslėpsi tokių faktų, jei vestuvės buvo. Visada atsiras žmonių, kurie kalbės, komentuos.

Nei slėpsiu, nei nekalbėsiu. Kas ką nori, tas tą tegul ir kalba. Tu teisus: jei yra tikras faktas, jo nepaslėpsi, kaip ir neužriši visiems liežuvių.

Tai atsakyk tiesiai šviesiai! Buvo tos vestuvės ar ne?

Ne, nebuvo!

Tai sukurta istorija?

Bet kokią istoriją galime laikyti sukurta. Jas kuria žmonės arba laikas.

O Tau nesvarbu, kad visas Alytus apie tai ūžia?

Man tas pats. Įvairūs interviu apie asmeninį gyvenimą ir sugriovė manąjį. Alytus – ramus miestas. Dažniausiai jis ūžia dieną, o vakare stoja tyla: automobilių gatvėse mažėja, žmonės kloja patalus ir ruošiasi eiti miegoti. Pasakysiu tau naujieną – dėl manęs Alytus tikrai neūžia. Aš per menka persona, kad dėl manęs miestas pradėtų gausti.

Šiuo metu Tu esi laiminga moteris, patenkinta asmeniniu gyvenimu?

Visi mes būname kartais laimingi, kartais ne. Aš nesiskiriu nuo kitų. Gyvenu normaliai! Niekada niekas nežinojo, kaip aš iš tikrųjų gyvenau. Mano galva, pasakoti apie įvykius šeimoje yra kvaila ir nemandagu. Jei šnekėti, tai tik apie gražius dalykus. Tačiau tai nebūtinai bus tiesa. Kas iš to, kad aš pasiskųsiu? Mane kas nors užjaus? Juk mato tik mane vieną, o ne drauge su antrąja puse.

Visi mes būname kartais laimingi, kartais ne. Aš nesiskiriu nuo kitų. Gyvenu normaliai! Niekada niekas nežinojo, kaip aš iš tikrųjų gyvenau. Mano galva, pasakoti apie įvykius šeimoje yra kvaila ir nemandagu.

Manau, Tavo gerbėjams įdomu, kaip Tau sekasi...

Sekasi man normaliai, nors daug dalykų nutiko. Manau, ateityje irgi nutiks. Kaip ir visiems mirtingiesiems. Galiu pasakyti, kad tikrai nesilaukiu. Nežinau, ar tai gerai, ar ne.
Nemėgstu pasakoti savo gyvenimo smulkmenų, nes tai kažkoks balvonizmas. Turbūt aš tam dar nesubrendusi... Gal kada nors ateityje atskleisiu, kas ir kaip buvo. Kol kas nesu tokia reikšminga, kad turėčiau aiškintis, juk nepretenduoju į Lietuvos prezidento postą.

Gal Tavo naujasis vyras draudžia kalbėti apie asmeninį gyvenimą?

Aš gyvenu ne musulmonų šalyje. Kaip galima kažkam uždrausti kalbėti? Manęs galėtų paprašyti, bet nedrausti.

Naiviai tikiesi, kad niekas nesužinos ir nerašys apie Tavo asmeninį gyvenimą...

Aš nieko nesitikiu. Manau, tai niekam neįdomu. Kiekvienas turi savo gyvenimą, savų problemų ir džiaugsmų. Nesvarbu, kad aš kadaise dalyvavau populiariame šou. Jis baigėsi. Savęs dainininke nelaikau. Aš esu mėgėja. Nors ir naujas sukneles, ir apatinius perku, apie mane nerašo tiek, kiek apie Nataliją Zvonkę. Tačiau pasakoti apie tokius dalykus man būtų gėda! Taip  gali elgtis tik tuščias žmogus. Gal pradėkime kalbėti ir apie tai, kiek kartų mano namuose prieš naudojimą sulenkiamas tualetinis popierius?

Pakalbėkime apie Tavo šiandienį gyvenimą. Kiek žinau, šiuo metu laiką leidi su R. Aleksandrovičiumi Šventojoje. Ką ten veikiate?

Taip, puikiai leidžiame laiką. Koncertavome „Titanike“. Pasirodymas buvo puikus, su akrobatikos elementais: po dainos „Verksi tu“ Radžis nuostabiai du kartus vertėsi ore ir nėrė į baseiną. Salė plojo, moterys net spiegti pradėjo iš nuostabos. Žodžiu, buvo kvapą gniaužiantis reginys. Po jo šokome iki ryto. Taip, mielos mergaitės ir moterys, kurios dabar skaitote, Radžis šoko pats, niekieno neverčiamas, ir savo dėmesį man skyrė už dyką! Nereikėjo nei susimokėti, nei į vokelį įdėti (juokiasi). Abiem nuo pašėlusių šokių kitą dieną širdys stojo.

Radžio Aleksandrovičiaus į vestuves nepakvietė

Vienas iš geriausių A. Petravičienės bičiulių žurnalui „Privatu!“ atskleidė, kad Agnės ir jos naujo išrinktojo vestuvės vis dėlto buvo. Vaikinas nė trupučio nesupyko, jog nepakvietė į šventę.
„Agnė ilgai nuo manęs slėpė šią informaciją. Apie vestuves sužinojau tik jai atvykus pas mane į Šventąją, kur drauge koncertavome ir leidome laiką. Nustebau, kad A. Petravičienė man taip ilgai apie tai nepasakojo. Tačiau aš visai nesupykau. Ji ramiai susituokė, nereikia čia kitiems kištis, – pasakoja Radžis. – Kaip ją pasveikinau vestuvių proga? Tiesiog palinkėjau bičiulei sėkmės naujame gyvenimo etape. Nuoširdžiai tikiuosi, kad Agnė surado savą žmogų, su kuriuo jai bus gera. Ačiū Dievui!“
Beje, Radžis sako, kad Agnė apie bėdas su buvusiu vyru Kęstučiu jam nieko nepasakojo. „Ji apie tai nieko nesakė ir nesiskundė. Kita vertus, aš ir nekamantinėjau“, – tikina pašnekovas.
Kadangi A. Petravičienė šiuo metu pradėjo naują gyvenimo etapą, Radžis nusprendė draugei palinkėti konkretaus dalyko. „Agnė turi sūnų, tad norėčiau jai palinkėti susilaukti dukrytės. Būtų graži porelė“, – šypteli dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius