-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė: nėra nieko kvailesnio, nei didžiuotis savo išvaizda (papildyta kovo 6 d.)

Graži ir protinga. Sakysite, kad taip nebūna? Klystate! Pabendravus su televizijos laidų vedėja Aiste Paškevičiūte, akimirksniu galima paneigti stereotipą, kad visos gražuolės kvailos, kad joms rūpi tik brangi kosmetika, vardiniai drabužiai ir turtingų vyrų medžioklė.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Aiste, ar dažnai tenka išgirsti „kokia Tu graži“?

Pasitaiko (šypsosi). Dažniausiai tokio komplimento sulaukiu iš draugo. Tai visada pradžiugina, ypač kai nesu pasipuošusi ir nesistengiu gražiai atrodyti.  O kitų žmonių komplimetus nelabai moku priimti, pasimetu ir nežinau, ar čia dėkoti, ar manyti, kad sako tik iš mandagumo. Jei atvirai, aš tikrai nesijaučiu gražuolė.

Kažkada minėjai, kad televizijoje atsiradai tik dėl to, jog papuoštumei sceną, ir į šį faktą Tu reagavai normaliai. Kaip manai, o dabar, kai televizijoje dirbi ne pirmus metus, esi vertinama ne tik už dailų veidą, kūną?

Į šį klausimą turbūt geriau galėtų atsakyti prodiuseriai, tačiau, mano galva, vien tik dėl grožio kasmet galima keisti merginas. Aš dirbu jau trečiąjį sezoną ir tuo džiaugiuosi, bet pabrėšiu, nemanau, kad tai savaime suprantama – stengiuosi nenuvilti mane samdančių žmonių ir parodyti, jog tikrai galiu daugiau nei tik kadre pastovėti. Galvoju, dauguma tą jau žino.

Viganto Ovadnevo nuotr./Aistė Paškevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Aistė Paškevičiūtė

Buvo momentas, kai Tu, pasibaigus televizijos projektui, kurį laiką nesulaukei jokių pasiūlymų. Ar tuomet apsvarstei, iš ko ateityje valgysi duoną, jei nebūsi reikalinga televizijai?

Apie tai mąstau kasdien, net ir būdama televizijoje. Šis darbas rizikingas ir laikinas. Daugelis bando, bet tik vienetams pasiseka. Būtent todėl ir turiu tarptautinio verslo bakalaurą, o laisvalaikiu pagal specialybę kaupiu darbo patirtį. Kol kas iš to nevalgau duonos, bet darbo patirtis dar niekam nepakenkė.

Esi vadinama viena iš gražiausių ir seksualiausių Lietuvos moterų, sėkmingai tęsi karjerą televizijoje, Tave atpažįsta gatvėje, tačiau laikas bėga, o Tu vis tokia pat miela, šilta ir neįnoringa. Aiste, sakyk, kas Tau padeda neišpuikti?

Kad nėra kuo puikuotis: pasaulio negelbėju, mokslinių atradimų nedarau, knygų nerašau... O dėl išvaizdos... Nesugalvočiau nieko kvailesnio, kaip puikuotis tuo, kas nėra mano nuopelnas. Tik tėvams priklauso didžiuotis vaikų išvaizda, nes jie ją sukūrė. Ir, be abejonės, plastikos chirurgams – tik jie vieni žino, kiek garsių gražuolių tokiomis tapo, o ne gimė. Be abejonės, džiaugiuosi, kai gaunu naujų darbo pasiūlymų, kai mane vertina, tačiau jokiu būdu tuo nesipuikuoju.

Turbūt mažai kas patikėtų, kad Tavo spintoje – nė vieno vardinio drabužio. Ar negali sau to leisti, ar tiesiog nematai reikalo lankytis garsių vardų parduotuvėse?

Ir negaliu leisti, ir nematau reikalo. Tegul apie „skudurėlius“ kalba stilistai. Nors neneigsiu, kad gražūs apdarai man patinka. Kokiai moteriai nepatiktų!

Užsiminei, kad išsiskirdama su ilgamečiu draugu Linu, žengei drąsų žingsnį, kuriam pasiryžtų ne kiekviena moteris, nes tuomet Tau teko daug ko atsisakyti. Ką turėjai omeny?

Mano finansinė padėtis labai pasikeitė, tačiau plačiau kalbėti apie šią situaciją nenoriu. Faktas – pokyčiai visada yra sukrėtimai, jie turi ir neigiamų, ir teigiamų pusių. Tiesiog neigiamas daug lengviau pastebėti, o gerųjų tenka pačiam ieškoti. Aš dažniausiai drąsiai ryžtuosi pokyčiams. Toks jau mano būdas! Žinoma, jei viskas gerai, kam tuomet kažką keisti?

Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku
Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku

Draugavai su gerokai vyresniu vyru, šiuo metu Tavo širdies draugas Dominykas yra keleriais metais jaunesnis. Ar amžiaus skirtumas daro įtakos santykiams?

Nepaneigsiu, kad amžiaus skirtumas tikrai veikia partnerystę. Tik kyla klausimas – įtaka teigiama ar neigiama? Manau, amžiaus nevertėtų sureikšminti, nes žmonių yra įvairių, jie ieško skirtingų dalykų. Nėra vienos formulės, tinkančios visiems, todėl aplinkiniai nelabai gali kažką komentuoti – tai tiesiog ne jų reikalas.

Su Dominyku draugaujate jau daugiau nei metus, ar jau kalbatės apie bendrus namus?

Tikrai ne. Artimiausias mano gyvenimo tikslas – nuosavi, o ne bendri namai. Domas kol kas puikiai jaučiasi gyvendamas su šeima.

Paprastai neįmanoma nusakyti, už ką myli žmogų. Išduok paslaptį, kuo Dominykas Tave sužavėjo ir kokias jo savybes iki šiol vertini?

Ramybė, tvirtas charakteris, noras tobulėti, atsakomybės jausmas, humoras, meilė ir atsidavimas šeimai. Mano nuomone, tai geriausia, ką turi Domas. Beje, aš visada esu pasiruošusi sužinoti, ką nors nauja – ir gera, ir bloga.

Kaip ir kiekviena mergaitė, Tu irgi svajojai apie princą, kuris Tave, vilkinčią baltą suknelę, nuves prie altoriaus? Ar Tave neramina mintis, kad į Tavo vestuves veršis fotografų minia?

Tiesą pasakius, nesvajojau. Vestuvių tikrai nesureikšminu. Apie jas net negalvoju. Sunku pasakyti, kaip reaguočiau į fotografus tokią dieną. Turbūt kai tuoksiuosi, jau būsiu niekam neįdomi (šypsosi).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius