-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Akvilina Ubartaitė apsigynė bakalauro darbą Vilniaus kolegijoje

Aktorės ir modelio Akvilinos Ubartaitės gyvenime – džiugios nuotaikos. Akvilina antradienį Vilniaus kolegijoje, kur studijavo kultūrinės veiklos vadybą, apsigynė bakalauro darbą.
Akvilina Ubartaitė
Akvilina Ubartaitė / Gretos Bernotaitės nuotr.

„Bakalaurinis darbas buvo „Viešųjų ryšių vaidmuo „X Faktoriaus“ projekte“. Gavau aštuonis ir esu labai patenkinta, nes didelis akmuo nuo širdies nusirideno. Man tai lyg antras gimtadienis“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Ubartaitė. Akvilina šią progą ketina paminėti vakare su artimaisiais ir pakelti vyno taurę.

Kalbėdama apie ateitį, A.Ubartaitė pasakojo, kad pabaigus tokio pobūdžio studijas, ji gali dirbti televizijos užkulisiuose. „Studijuodama dirbau su „TV Manija“, nes mano bakalaurinis darbas buvo susietas su praktika „X Faktoriuje“. Po to dirbau prie filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ Rolando Skaisgirio „Videometroje“. Vasarą iškeliauju į Stambulą, nes ten turiu keletą darbo pasiūlymų, bet grįžusi manau, kad toliau gilinsiuosi į serialų ar filmų gamybą, prisidėsiu prie tos veiklos“, – teigė aktorė.

Anot A.Ubartaitės, jos mokslai nesibaigia vien bakalauro studijomis. „Manau, kad ateityje kažką studijuosiu toliau, tik dar nežinau ką. Reikia išsimiegoti, pailsėti, atsigauti fiziškai ir morališkai, o po savaitės ar kelių nuspręsiu, ką toliau darysiu. Galbūt šiais metais nepradėsiu, tačiau ateityje, tai tikrai“, – pasakojo Akvilina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius