-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus apie Lietuvos dueto įvaizdį: „Kas tinka vestuvėms, ne visada tiks „Eurovizijai“

Trečiadienį priešpiet Vienoje į pirmą repeticiją nuvykę mūsų šalies atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė pagaliau parodė savo eurovizinius kostiumus. Įvaizdis neliko nepastebėtas – vieni giria, o kiti negaili aštrios kritikos. Antai dizaineris Aleksandras Pogrebnojus įsitikinęs, kad šie kostiumai – netinkami „Eurovizijai“, o stilistė Agnė Gilytė mano, kad duetas su šiuo įvaizdžiu žiūrisi šauniai.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Linkytė
Asmeninio albumo nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Linkytė su euroviziniais kostiumais

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus mūsų dueto „Eurovizijoje“ įvaizdžiui negailėjo kritikos. Žmonės.lt jis teigė, kad tokie kostiumai atlikėjus tarsi pavertė eiliniais jaunavedžiais.

Iš V.Baumilos tokį gerietį-saldainį padarė, kad, matyt, šalia jo žiedai kaip pagreitintam filme skleidžiasi, o virš galvos amūrai skraido..

„Viskas taip kultūringa ir be jokios avantiūros – gali drąsiai važiuoti žiedų mainyti... Juk kas tinka vestuvėms, ne visada tiks „Eurovizijai“ – aišku, norėčiau klysti“, – teigė A.Pogrebnojus.

V.Baumilos įvaizdis dizaineriui pasirodė per saldus ir per nuobodus. „Iš V.Baumilos tokį gerietį-saldainį padarė, kad, matyt, šalia jo žiedai kaip pagreitintam filme skleidžiasi, o virš galvos amūrai skraido“, – žodžių į vatą nevyniojo A.Pogrebnojus.

O štai Žmonės.lt kalbinta stilistė Agnė Gilytė teigė, kad dueto įvaizdis – visai šaunus ir žiūrisi gražiai. Stilistė svarstė, kad tik Monikos suknelėje pakeistų kelis akcentus.

Tomo ir Luko nuotr. /Stilistė Agnė Gilytė
Stilistė Agnė Gilytė

„Monikos suknelės idėja man patinka: žiedlapiai ir silueto formavimas su perėjimu iš šviesaus į tamsų – tikrai geras. Tik toks niuansas – aš dizainerių vietoje būčiau dėjusi akcentus kitose vietose: žiedlapiai krūtinės srityje Moniką kiek pastambina, o apačia palikta liauna – suknelę tarsi norisi apversti aukštyn kojomis, kad visas jos svoris „nueitų“ ant pūsto sijono. Jį daryčiau dar per delną ilgesnį – tada, mano manymu, Monika atrodytų aukštesnė“, – svarstė pašnekovė.

Antai V.Baumilos įvaizdis A.Gilytei pasirodė be priekaištų: „Vaidas atrodo labai gerai – man labai patinka! Jiedu kaip pora scenoje išties gražiai žiūrisi, o ir kostiumai spalviškai tinka vienas šalia kito.“

O kokia jūsų nuomonė? Ją išreikškite apklausoje ir komentaruose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidas Baumila ir Monika Linkytė pagaliau parodė savo eurovizinius kostiumus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius