-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amberlife: Islandijoje – svaiginama sėkmė

Naujienų portalui 15min.lt pavyko sužinoti, kad visą praėjusią savaitę dainininkas Edgaras Lubys-Amberlife intensyviai ruošėsi trečiajam islandiškojo „Idols“ atrankos turo pasirodymui su orkestru ir muzikantų grupe, kuris įvyko šeštadienį Nacionaliniame Islandijos operos teatre.
Edgaras Lubys-Amberlife
E.Lubys-Amberlife pateko tarp 20 laimingųjų. / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Dar pirmadienį Amberlife 15min.lt pasakojo: „Užsiregistravau dalyvauti islandiškame „Idols“ ir mane atrinko. Aš – vienas iš jų. Ateinantį šeštadienį dainuosiu Nacionaliniame Islandijos operos teatre, vyks trečiasis atrankos turas. Neįtikėtina! Jau daviau interviu nacionalinei Islandijos televizijai, dalyvavau specialioje laidoje“, – džiaugėsi Amberlife.Tokia sėkmė nusišypso tik nedaugeliui, – džiaugėsi Amberlife.

Tik 20 laimingųjų  

15min.lt pasikalbėjo su dainininku jau po šeštadienį vykusio koncerto. Amberlife džiaugėsi, kad viskas pavyko puikiai, esą kliudė tik nuovargis ir miego trūkumas. Dainininkas su orkestru ir muzikantų grupe atliko Jameso Morrisono dainą „Wonderful World“.

„Tokia sėkmė nusišypso tik nedaugeliui. Viskas sekėsi gerai. Labiausiai mano pasirodymui sutrukdė miego trūkumas, nes visą savaitę keldavausi 8 valandą ryto. Filmavimai trunka visą dieną, labai vargina. Svarbiausia – patirtis. Ji man labai pravertė. Labiausiai džiaugiuosi susipažinęs su daugybe muzikantų“, – kalbėjo Islandijoje gyvenantis vaikinas. 

„Muzikos projektas „Idols“ Islandijoje bus pradėtas transliuoti tik vasario 13 dieną. Todėl kol kas daug pasakoti negaliu. Šiuo metu kasdien vyksta filmavimai nuo ankstaus ryto iki vakaro“, – tikino dainininkas. 

Atrinko iš tūkstančių 

E.Lubys-Amberlife be galo džiaugiasi sėkme. Esą iš tūkstančių projekte dalyvauti norėjusių muzikantų buvo atrinkti tik 20, Amberlife – tarp jų. Po šeštadienį vykusio pasirodymo Nacionaliniame operos teatre Reikjevike komisija atrinko tik 20 atlikėjų.

„Toliau pateko tik 20 žmonių. Aš esu tarp jų, esu apimtas euforijos. Tai nepakartojama, nes nesitikėjau. Pradžioje buvo 2000 dalyvių, per pirmąjį turą daug iškrito ir liko 500. Antrajame ture iš 500 liko tik 80 muzikantų. Pasibaigus trečiajam turui liko 20 žmonių ir aš esu tarp jų“, – džiaugėsi muzikantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius