Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Andrius Šedžius baltą mylimosios BMW pakeitė į prabangų juodą visureigį

Praėjusią savaitę 15min.lt pranešė, kad viename Lietuvos skelbimų portalų pasirodęs parduodamas baltas BMW – mažiau kaip prieš metus Seimo nario, verslininko Andriaus Šedžiaus mylimajai Monikai Kvietkutei nupirktas automobilis.
Andrius Šedžius tariamam pirkėjui siūlo BMW.
Andrius Šedžius tariamam pirkėjui siūlo BMW. / TV3 nuotr.

Metų senumo automobilį pardavinėjo Šiauliuose registruota bendrovė „Manukas“, kuriai vadovauja A.Šedžiaus tėvas Alvydas Šedžius. Pats Seimo narys atvirauti apie parduodamą automobilį nepanoro. „Negi dabar turiu atsiklausti žurnalistų, ar galiu parduoti automobilį? Iš tikrųjų tai yra mano asmeninis reikalas ir aš pats priimu sprendimą, ką man daryti – ar parduoti, ar pirkti kitą. Nesiruošiu duoti ataskaitų, ką ketinu veikti su savo automobiliais ar kitokia nuosavybe“, – anksčiau 15min.lt sakė A.Šedžius.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

Dovanoto visureigio modelio neatskleidžia

Kaip paaiškėjo, baltą penktosios klasės BMW 35-erių verslininkas pardavė norėdamas 19-metei mylimajai padovanoti prabangesnį automobilį. Daugiau nei 100 tūkst. Lt kainavusį BMW A.Šedžius pakeitė prabangiu juodu visureigiu, kainavusiu kur kas brangiau nei ankstenis automobilis.

„Automobilį jau pardaviau, nes reikėjo labai greitai tai padaryti. Labai pigiai pasiūlau ir iš karto nupirko. Dabar nupirkau Monikai keturiais ratais varomą juodą visureigį, tačiau, kokio modelio, neatskleisiu, tegul visuomenė balsuoja, koks tai automobilis. Nupirkau naują ir už žymiai brangiau. Pasak politiko, Monika pati išsirinko automobilio modelį: „Aš Monikai pasiūliau modelius, o ji išsirinko patį jai mieliausią ir aš nupirkau“, – Superlt.lt sakė politikas. Jis teigė M.Kvietkutei naują automobilį pirkęs todėl, kad senuoju mergina vis apdaužydavo automobilio bamperius į šaligatvio bortelius.

Parduodamas teigė, kad automobilis – idealus

Susidomėję A.Šedžiaus BMW pardavimo istorija automobilį bandė įsigyti ir TV3 laidos „Be komentarų“ žurnalistai, susitikti su pardavėju nutarę vienoje Šiaulių degalinių. Sutartoje vietoje laukiančiame BMW prie vairo sėdėjo ne kas kitas, o pats A.Šedžius. „Automobilis idealus – nėra nė vieno įbrėžimo. Pravažiuota vos 14 tūkstančių kilometrų, yra dvejų metų garantija, net į servisą varyti neprireikė“, – pirkėju apsimetusiam žurnalistui aiškino Seimo narys. Jis teigė automobilį parduodantis dėl to, kad gyvena užmiestyje. „Aš merginai naują nupirkau, nes mes kaime gyvename. Žiemą blogai – užpusto, stresuok, nervinkis“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius